MySecandear Audiology Group GmbH

Regensburger Straße 5

10777 Berlin

Kontakt:

Telefon: +49 (0) 30 3080 6040

E -mail: hallo@mysecondear.de

Internet: www.mysecondear.de


Indtastet ved Berlin-Charlottenburg District Court, registreringsnummer: HRB 213510 B

IK -nummer: 321104688

Jobtitlen "

Medlem af Berlin Chamber of Crafts, medlemsnummer: 0136335

https://www.hwk-berlin.de/

Ansvarlig for dit eget indhold af

MySecandear Audiology Group GmbH I henhold til § 55 RSTV & amp; § 5 TMG:

Bankdetaljer:

MySecandear Audiology Group GmbH

Bank: Olinda Branch Tyskland

iban: DE23 1001 0123 9376 4513 92

bic: qntodeb2xxx

moms ID: DE327944695

Bemærk følgende juridiske obligatoriske oplysninger: EU -Kommissionen driver en platform for online tvistbilæggelse. Dette kan nås under ec.europa.eu/consumers/odr/ >>>

MySecondear Audiology Group GmbH er ikke ansvarlig for indholdet af websteder, der opnås ved et link og ikke blev oprettet af MySecondear Audiology Group GmbH. Som indholdsudbyder er hun ansvarlig for de generelle love for dit eget indhold, som hun har klar til brug. Der skal sondres mellem dette eget indhold, der henviser til indholdet, der leveres af andre udbydere. Med det eksterne link har MySecondear Audiology Group GmbH "udenlandsk indhold" klar til brug. Det er kun ansvarligt for dette udenlandske indhold, hvis det har positiv viden om dem (dvs. også for ulovligt eller strafbart indhold), og det er teknisk muligt og rimeligt at forhindre deres anvendelse.

M Ansvar af det; dette var ikke tilfældet. I henhold til loven er det ikke forpligtet til konstant at kontrollere det indhold, som det henviser til i hans tilbud om ændringer, der kunne retfærdiggøre ansvaret. Først når det er angivet eller påpeget af tredjepart. faktum, at et konkret tilbud, som det har givet et eksternt link, udløser civil eller kriminelt ansvar, vil hun fjerne henvisningen til dette tilbud, for så vidt det er teknisk muligt og rimeligt.