udløb af en digital fjernjustering

teleaudiologi er den mest bekvemme måde for dig at høre. Der kræves kun et par trin til dette:

 1. Vi anbefaler dig via telefon, og du leder efter de perfekte høreapparater til dine krav og budget på vores websted.
 2. Hvis tilgængelig, send os kopien af ​​en aktuel høretest fra dig, enten med post eller bekvemt som en scanning via e -mail.
 3. Vores audiologiske eksperter stopper høreapparatet til din lytningskurve, og vi sender dig enhederne med post.
 4. Du indlæser en app fra producenten af ​​dine høreapparater og forbinder dem til din smartphone. Det er meget let, og vi vil forklare, hvordan det fungerer.
 5. Du laver en aftale om fjerntilpasning med en af ​​vores hørepleje. Ved aftalen vil du se din høringsakustiker på skærmen på smartphonen og dele dine lytteindtryk. Han/hun sætter høreapparatet efter dine behov direkte under samtalen - som om du personligt sad sammen.
 6. Du kan også besøge os i en af ​​vores filialer i din region. Ved denne lejlighed kan vi også tage ører om nødvendigt for at fremstille brugerdefinerede ørepas til dig. Med vores moderne udstyr på stedet kan vi også udføre en ekspert høringstest, hvis ingen endnu er tilgængelig.
 7. Fernjustering - Kan jeg også?

  Hvis du har en internetforbindelse og en kompatibel smartphone, er svaret meget klart: Ja! Grundlæggende adskiller fjernindstillingen kun sig fra implementeringen på stedet, at din høringspersonale ikke er i almindelig afstand fra 1 til 2 meter. Ikke desto mindre er det en personlig samtale, der giver mulighed for direkte feedback og stiller spørgsmål.

  Fordele ved en fjerntilpasning

  En tilpasning fra en afstand lyder først ikke tænkelig for mange høreapparat. Kvalitative ulemper eller behovet for teknisk viden frygtes. Tværtimod: Den digitale fjerntilpasning er teknisk ækvivalent, kræver kun en grundlæggende håndtering af din smartphone og tilbyder også en hel række fordele sammenlignet med en tilpasning på stedet:

  1. Du kan få dine høreapparater justeret igen og igen i perioden 6 år om nødvendigt uden at skulle gå til en specialbutik. For eksempel kan dette give mening, hvis din hørelse ændres.
  2. Hvis der er forskellige situationer, hvor du gerne vil forstå bedre, kan vi foretage justeringer sammen forskellige steder. For eksempel satte vi høreapparater fra lærere, mens vi stod i klasseværelset foran deres klasse. Eller vi skifter til dit ugentlige regulære bord, eller når vi ser tv med familien, eller eller eller ... mulighederne er ubegrænsede. Den eneste betingelse er en fungerende internetadgang.
  3. Hvis du er på ferie eller rejser og har et problem med dine høreapparater, kan vi også hjælpe dig på farten.
  4. Corona lærte os, at nogle gange ingen personlig kontakt er mulig. Dette kan også være tilfældet, hvis du er syg og ønsker at optimere din høresituation på samme tid. Takket være teleaudiologi er dette muligt i enhver situation!
  5. Hvordan booker jeg en fjerntilpasning?

   Fernjusteringer findes på ethvert tidspunkt bogførbar her M

   Du er også velkommen til at besøge os i en af ​​vores specialforretninger!

   Hvis du hellere vil tage en pause på stedet, er du velkommen til at aftale en aftale i vores grene til enhver tid.

   På følgende steder ville vi være glade for at byde dig velkommen: