Bose Hörgeräte - SoundControl OTC Hörgeräte | MySecondEar

Bose høreapparater - SoundControl OTC høreapparater

Bose tilbyder nu høreapparater under hans brand SoundControl. Enhver, der er overrasket: Jabra har allerede bevist, at sådanne links fra hovedtelefoner og høreapparat -teknologi er indlysende. Jabra hører til moderselskabet GN, der også sælger høreapparater med Resound. Men tilbage til Bose: Ifølge producenten er SoundControl høreapparater de første høreapparater, der blev godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) til direkte salg til forbrugerne.

De nye lydstyrede hjerter er designet til voksne med let til medium høretab. I forbindelse med Bose Hear -appen kan brugerne individuelt justere, programmere og kontrollere høreapparatet. I det mindste hævder producenten, at de klinisk afprøvede resultater svarer til kvaliteten af ​​enheder hos audiologer - uden at besøge en læge, høreprøve eller opskrift. Ifølge Bose kan brugere selv foretage indstillingerne i realtid og i virkelige miljøer uden at konsultere medicinske eksperter.

SoundControl -høreapparater koster signifikant mindre end de fleste konventionelle høreapparater, ifølge Bose. Der nu har udviklet sig selv eller en relateret interesse: markedslanceringen er i øjeblikket begrænset til USA. For at bruge høreapparaterne har du også brug for Bose Hear -appen. Dette koster intet, og høreapparaterne i USA er tilgængelige for $ 849,95. De vil være tilgængelige i fem stater i USA fra 18. maj: Massachusetts, Montana, North Carolina, South Carolina og Texas. Dog planlægger Bose at drive hele landet snart.

Opsætning af høreapparater via appen skal kun tage ca. 30 minutter, ifølge Bose. Ikke desto mindre er der hundreder af muligheder for fin -truende, sagde han. For eksempel er det muligt at selektivt øge den mere støjsvage omgivende støj, og højder og basser kan også justeres. Det er også muligt at forstærke lyden fra fronten, når du ringer - hvor den, der ringer, normalt forbliver.

Omfanget af levering af Bose SoundControl -høreapparater inkluderer også tre forskellige ørepropper for mere iført komfort. De små høreapparater vejer 3 gram og indeholder to mikrofoner og en højttaler. Med et batteriopladning skal det være muligt at bruge cirka fire dage med en levetid på 14 timer om dagen. En lydstyrkekontrol er også inkluderet i sagen, hvis appen ikke appellerer. Høreapparatet er også vandtæt og leveres med en sag. Bose SoundControl -høreapparater er kompatible med både Apple iOS og Android. De opretter forbindelse til smartphones via Bluetooth. I USA er de også godkendt til refusion af sundhedsforsikringsselskaberne.

Bose trækker sig ud af høreapparatmarkedet

Bose Company trækker sig tilbage fra høreapparatmarkedet. Portalen "Hearing Health & Amp; Technology Matters" henviser til en artikel i avisen "Boston Globe" fra 3. maj 2022. I overensstemmelse hermed har der været rygter i den amerikanske høreapparatindustri i flere måneder, hvorefter Boses høreapparatafdeling enten ville lukke eller ændre deres forretningsstrategi. Som det nu er blevet kendt, opløste virksomheden sin sundhedsafdeling efter en uafhængig gennemgang af sin forretningsstrategi i februar og frigav medarbejderne.

Virksomhedens SoundControl -høreapparater var mindre end et år på markedet. Ifølge medierapporter går Boses forretning dårligt. Den samlede omsætning siges at være faldet med næsten en milliard dollars fra 2019 til 2021. Virksomheden har været nødt til at afvise 2.000 ansatte i de senere år og lukke mere end 100 specialforretninger. Bose vil nu koncentrere sig om sit kerneområde med forbrugerelektronik.