Gehörgangsentzündung: Behandlung, Ursachen, Symptome

øresygdomme - betændt øregang

terapi, symptomer og årsager til høringsinflammation

Når øregangen i øret er betændt, er betændelsen normalt allergisk, svampe eller bakteriel. Ikke kun huden i sig selv, men også den subkutane hud i den ydre ørekanal påvirkes. Nogle gange er selv tromme pels eller hele auricle er tændt. I dette tilfælde er der tale om myringitis.

Denne artikel giver dig oplysninger om betændelsen af ​​høringen. Du kan finde ud af alt om oprindelsen og årsagerne til at tjene betændelse. Vi forklarer symptomerne og alt om diagnose på lægen og terapierne. Vores høreapparateksperter vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores råd finder sted uden forpligtelse og gratis.

hvordan kommer det til at blive hørt?

Ofte er mikrotraumas udløseren til at høre betændelse. Et typisk eksempel er mindre hudskader, der for eksempel opstår, når ørerne rengøres intenst. Normalt bruges en bomuldspinde. Derefter er hørehuden beskadiget, som har ovenstående konsekvenser.

Allergiske reaktioner og sensibilisering af huden kan også være årsagen til dette. Dette er ofte forårsaget af visse hårvaskemidler eller andre kunstige midler. Eksempler er sæber eller hårspray. Øget knogledannelse eller kronisk otitis -medie kan også være ansvarlige for ovenstående sygdom. Betændelse i høringen kan endda være forårsaget af dermatitis, psoriasis eller neurodermatitis.

symptomerne

De typiske symptomer på at tjene betændelse inkluderer en stærk kløe eller endda alvorlig ørepine, der kan følge. Disse kan mærkes, især når du ser noget eller sidder i udkastet. Lydens videresendelse i dine ører kan også forstyrres. Som et resultat kan du kun opfatte de toner, der er dampet. De er hverken klare eller klart. Nogle gange opsvulmede din øregang også af en ophobning af slim. Denne form for betændelse kan enten forekomme tør med de passende hudskalaer eller i en nærende form med en sekretion. I meget sjældne tilfælde påvirkes selv det omgivende knoglevæv.

Diagnosen af ​​at høre betændelse

Først og fremmest skal du føle og inspicere din øregang. Det gør en læge. En abscess eller en furunkel kan være grunden til helheden. Det er vigtigt at kontrollere, om smerter opstår, når ørekoppen trækkes tilbage. Under alle omstændigheder skal du konsultere dine næse -næser. Dette skal se nærmere på betændelsen. En høretest og en gennemgang kan også hjælpe eller en udtværing eller rengøring af høringsgangen.

Hvordan behandles inflammation?

Det er vigtigt, at hævelsen af ​​ørepropsinflammationen falder, og at defekte hørelse kan gendannes. Det betingede høretab kan derefter reduceres. Den første skal derfor være en rengøring af øregangen. Så snart lægen har et klart fund, kan cremer eller salver bruges med den relevante medicin. Hvis der er en alvorlig sag, er administrationen af ​​antibiotika undertiden nødvendig. I de fleste tilfælde er betændelsen imidlertid relativt let at kontrollere og behandle.