Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Indstil

høreapparater dig selv: volumen, høreprogrammer, app

høreapparater er små elektroniske enheder, der tjener til at hjælpe mennesker med høreproblemer. Hvis du bærer et høreapparat, er det vigtigt, at det er indstillet korrekt, så du har den bedst mulige lytteoplevelse. Her er nogle tip og information om, hvordan man indstiller høreapparater.

høreapparater indstillet volumen

Mængden af ​​et høreapparat kan justeres efter behov. Hvis du har svært ved at forstå samtaler i høje miljøer, kan det være nyttigt at øge lydstyrken. Men hvis du har problemer med at forstå stille lyde eller stemmer, kan det være mere fornuftigt at reducere lydstyrken. Volumenet kan enten indstilles manuelt via en controller på høreapparatet eller via en app på din smartphone.

Indstil høreapparater dig selv

I nogle tilfælde kan du indstille dit eget høreapparat ved at justere lydstyrken og andre indstillinger. Dette er især nyttigt, hvis du er i forskellige miljøer og ønsker at tilpasse indstillingerne i overensstemmelse hermed. Hvert høreapparat tilbyder forskellige høreprogrammer. Der er forskellige programmer såsom: restaurant, tv, musik, stille omgivelser osv.

Indstil høreapparater via app

Nogle høreapparater har også en app, som du nemt kan bruge til at ændre indstillingerne fra din smartphone. Appen giver dig mulighed for at tilpasse lydstyrken, lyden og andre indstillinger uden at skulle indstille høreapparatet manuelt. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du er i et højt miljø og hurtigt ønsker at ændre indstillingerne uden at skulle fjerne høreapparatet.

Hærehjælp Avedtilpasning

En tilpasning fra en afstand lyder først ikke tænkelig for mange høreapparat. Kvalitative ulemper eller behovet for teknisk viden frygtes. Tværtimod: Den digitale fjerntilpasning er teknisk ækvivalent, kræver kun en grundlæggende håndtering af din smartphone og tilbyder også en hel række fordele sammenlignet med en tilpasning på stedet: problemer løses, hvor de forekommer - det bliver muligt ved digital fjerntilpasning til Indstil dine høreapparater i ægte, hverdagslige høresituationer og miljøer. Dette øger sandsynligheden for succes med tilpasningen.

Generelt er det vigtigt, at dit høreapparat er indstillet korrekt, så du har den bedst mulige lytteoplevelse. Uanset om du gør indstillingerne manuelt eller ændrer via en app, er der mange måder at tilpasse høreapparatet til dine individuelle behov. Hvis du har svært ved at justere dit høreapparat eller vænne dig til at lytte til høreapparatet, skal du kontakte dit høreapparatakustiker, der kan hjælpe dig med at stoppe høreapparatet og vænne dig til at lytte til høreapparatet.