Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Tilslut høreapparater til iPhone - lavet til iPhone -høreapparater (MFI)

Made-for-iPhone (MFI) høreapparater er høreapparater, der er specielt udviklet til brug med Apple-enheder og kan etablere en direkte forbindelse til disse enheder. Disse høreapparater kan tilsluttes iPhones, iPads og iPod -berøringer via Bluetooth og tilbyder således en række fordele sammenlignet med konventionelle høreapparater.

En af de største fordele ved MFI -høreapparater er muligheden for at streame lyd direkte fra de tilsluttede enheder. Dette gør det muligt for brugere at lytte til musik, podcasts og andet lydindhold uden yderligere enheder og også ringe ved blot at trykke på høreapparatet. MFI -høreapparater tilbyder også muligheden for at kontrollere lydstyrken og andre indstillinger direkte via den tilsluttede enhed, som er særlig behagelig, når du er på farten.

En anden fordel ved MFI -høreapparater er integration i Apple Health -appen. Denne app giver brugerne mulighed for at forfølge og administrere indstillinger og information om høreapparat, hvilket gør det lettere at forfølge fremskridt og fremskridt, når man bruger høreapparatet.

MFI -høreapparater er også især brugervenlige og lette at bruge. De tilbyder ofte en simpel kontrol med en knap, der giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til de vigtigste funktioner, såsom at tage opkald eller skifte mellem forskellige lydkilder.

Tilslut høreapparater til iPhone

  1. Sørg for, at din iPhone er på den nyeste softwareopdatering. MFI -høreapparater har normalt brug for den nyeste software til at fungere korrekt.

  2. Opret høreapparaterne i Loading TUI og tilslut indlæsningsdui til strømnettet. Lad høreapparatet oplades i et par minutter, så du er klar til at blive tilsluttet.

  3. Åbn appen Indstillinger på din iPhone og tryk på "Bluetooth".

  4. tænd for Bluetooth ved at skubbe skyderen til højre ved siden af ​​"Bluetooth".

  5. Vælg "Driftshjælpemidler" i indstillingerne og gå derefter til "høreapparater".

  6. Opbevar forbindelsesknappen trykket på dine høreapparater i et par sekunder for at sætte dem i forbindelsestilstand. Hørelseshjælperne skal vises på listen over tilgængelige Bluetooth -enheder.

  7. Tryk på navnet på dine høreapparater på listen for at forbinde dig til din iPhone.

  8. Vent på, at forbindelsen etableres. Så snart forbindelsen er etableret, skal høreapparatet vises på listen.

  9. Du kan nu streame musik, podcasts eller andet lydindhold fra din iPhone til høreapparaterne ved at afspille den ønskede lyd på din iPhone. Du kan også foretage opkald ved at trykke på høreapparatet på forbindelsesknappen.

  10. Bemærk: Du skal først kalibrere dine høreapparater med dit høreapparatsystemets høreapparatjusteringsprogram, før du kan forbinde dig til din iPhone. Kontakt din høreapparatproducent eller høreapparat akustiker for at få yderligere oplysninger.

    Generelt tilbyder MFI -høreapparater en række fordele for brugere af Apple -enheder. De gør det muligt at streame lydfiler direkte fra de tilsluttede enheder, tilbyder enkel kontrol og integration i Apple Health -appen og er lette at bruge. Hvis du bruger en iPhone eller anden Apple -enhed og leder efter høreapparater, kan MFI høreapparater være et godt valg.