Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Rene høreapparater med ultralyd: ultralydrenser til høreapparater

Støv, kosmetik, cerumen, plejeprodukter - høreapparater udsættes for adskillige faktorer hver dag, der kan føre til forurening eller forstoppelse . For at holde levetiden for de daglige genstande så længe som muligt, bør du derfor ikke undvære daglig rengøring og tørring ! Du kan finde vores ultimative guide til rengøring og tørring af høreapparat

I selve rengøringsprocessen er der et par flere punkter at overveje. På den ene side i forhold til materialer, der er brugt : Enhver, der bruger husholdningsartikler eller rengøringsmidler fra lagerrummet, kan skade deres høreapparater bæredygtigt. I stedet skal specielle kurationsværktøjer og produkter bruges. På den anden side er tørringsprocessen afgørende. Dette skal være en ting frem for alt: grundig. Fordi vand også kan forårsage alvorlig skade på dit høreapparat. Her bruges til at bokse tør eller -kapseln .

Ultrasonic Bath til høreapparater

høreapparater må aldrig sættes i vand med deres fine teknologi ! I overensstemmelse hermed er det kun eksterne, aftagelige dele af høreapparatets iskla, otoplastik og lydslange, Hvis der ikke er nogen ex-lytter, der er indeholdt -kan, rengøres i det ultralydsbad. Ved hjælp af ultraviolet lys fjernes bakterier og svampe inden for få minutter. For ultralydrensning er ingen separat rengøringsmiddel påkrævet, klart vand alene er tilstrækkeligt til dette.

Husk dit høreapparat efter rengøring i vid udstrækning . De individuelle dele kan kun samles i en helt tør tilstand. Du kan finde ud af mere om tørring i vores guide .