Hörgeräte Wasserdicht: Sind Hörgeräte wasserresistent? (Schwimmen, Dusche, Sauna, etc.)

Høreapparater Vandtæt: Er høreapparater vand -resistent? (Svømning, bruser, sauna osv.)

Normalt er vand den største fjende af høreapparater. Stærk fugt i bruser eller i poolen sprang, og de bruges ikke længere. Men er der også høreapparater, der faktisk er vandtæt?

skal du være opmærksom på dette, når du køber

Meite høreapparater har ikke noget problem med det ved at sprøjte eller få lidt sved. Situationen er forskellig, hvis du vil fordybe dit høreapparat i vandet. Høreapparater, der annoncerer med "vandtæt", er beskyttet mod stænkvand. Men de er ikke rigtig vandtæt og er ikke egnede til svømning.

Siemens præsenterede et vandtæt høreapparat i 2013. Aquaris -modellen var fuldstændig vandtæt og kunne også overleve sporene i poolen. Det var perfekt til atleter og udendørs venner, der ledte efter et robust høreapparat. Desværre har virksomheden stoppet produktionen, og produktet er ikke længere tilgængeligt i butikkerne. Nogle luftfartsselskaber fandt det imidlertid underligt at bære høreapparaterne i vandet. De var for vant til ikke længere at opfatte den omgivende støj i svømmebassiner. Lyiserne af vandet og andre mennesker, når svømning derefter blev opfattet som irriterende.

Det betyder de forskellige IP -klasser

høreapparater med klassificeringen IP-68 kan nedsænkes i vandet i kort tid. Tallene 1-9 siger, hvor stærkt resistent et produkt er mod vand eller støv. Så IP 68 betyder nedbrudt: Komplet beskyttelse mod støv og beskyttet mod penetrering af vand i en ubestemt periode.

Ikke desto mindre skal høreapparatet bruges med forsigtighed. I hverdagen betyder det, at de overlever faldet i karbadet, utilsigtet slid i bruser eller i regnbruser. Men det betyder ikke, at du kan svømme med det i timevis. Høreapparaterne skal tørres efter kontakt med vand.

Men er der nu vandtæt høreapparater?

meget -Audeo-Life-33893682577569_5__00023.jpg? V = 1672748792 "style =" float: ingen; " Data Image = "V1OYWFYT14AS">

Svaret kaldes! Den schweiziske høreapparatfabrikant phonak lancerede det vandtætte høreapparat "Phonak Audeo Life" i 2022.

Med Audéo -livet præsenterer Phonak et høreapparat, der især supplerede en aktiv, sporty livsstil. Som en del af den populære Paradise -serie skiller den nye enhed sig ud gennem en ekstra belægning, der lover høj modstandsdygtighed. Med denne nye, genopladelige ledsager behøver du ikke længere at bekymre dig om, at du skal undvære fysiske aktiviteter på grund af dit høretab. Audéo -livet er vandtæt på op til 50 cm dybde. Dette omslutter både sød og salt og poolvand.