Hörgeräteversorgung | MySecondEar

Lærehjælpsforsyning

Lærehjælpsforsyning er et vigtigt emne, fordi optimal høreapparatforsyning kan hjælpe mennesker med høreproblemer med at håndtere deres hverdag bedre og øge deres livskvalitet.

Der er forskellige måder, hvordan folk i Tyskland kan komme til høreapparater. Først og fremmest er der muligheden for at få høreapparater fra lovpligtig sundhedsforsikring. De kontraktmæssigt regulerede tilskud fra de lovbestemte tyske sundhedsforsikringsselskaber kan være op til € 1.700,00 (inklusive ørepas) for en to -tæret forsyning. Og om nødvendigt for dig næsten gratis*Hvis du vil have et høreapparat, der kun opfylder kravene fra de lovbestemte sundhedsforsikringsselskaber.

(*Kun den lovpligtige yderligere betaling på € 10,00/høreapparat skulle betales her, hvis der ikke er nogen fritagelse).

De medicinske kriterier for bestemmelse af høretab af et øre-, næse- og halsdoktor med privat sundhedsforsikring er de samme som i lovpligtig sundhedsforsikring. Der er dog betydelige forskelle i refusionsbeløbene. Disse afhænger fuldstændigt af de individuelt aftalte kontrakter mellem dig som en forsikret og din private sundhedsforsikring. Du kan normalt finde mere information om refusionsbeløbet i din kontrakt, på forsikringsselskabets websted eller med din personlige kundekonsulent for det respektive sundhedsforsikringsselskab.

Det er vigtigt, at folk med høreproblemer tager sig af en høreapparatforsyning på et tidligt tidspunkt, da tidlig behandling kan hjælpe med at fortsætte med at høre længere. Derudover kan høreapparater hjælpe dem, der er berørt til at deltage bedre i det sociale liv og øge deres livskvalitet.

For at få optimal forsyning af høreapparatet er det vigtigt, at de berørte informerer sig godt og om nødvendigt drager fordel af individuelle råd. Der er nu mange forskellige høreapparater på markedet, der adskiller sig i deres funktioner og priser. Derfor giver det mening at få råd fra en høreapparat akustiker eller en ENT -læge for at finde det høreapparat, der er bedst egnet til individuelle behov.

Det er også vigtigt, at høreapparatet regelmæssigt kontrolleres og tilpasses for at sikre optimal ydelse. Dette kan gøres af en høreapparat akustiker, der også er tilgængelig for spørgsmål og problemer.

Generelt kan det siges, at der er forskellige måder at komme til høreapparater og forbedre høreapparatforsyningen. Det er vigtigt at tage sig af en høreapparatforsyning på et tidligt tidspunkt og finde ud af tilstrækkeligt til at finde det høreapparat, der er bedst egnet til de enkelte behov. Med den rigtige levering af høreapparat kan høringen bevares længere, og livskvaliteten for de berørte kan forbedres markant.