Online-Hörtest: Jetzt kostenlos Ihr Gehör testen

MySecandear online høringstest

høretab påtager sig forskellige dimensioner, der kan føre til begrænsninger i hverdagens hørelse til fysiske, sociale eller endda psykologiske konsekvenser. For at forhindre langt til at skabe konsekvenser er en tidlig påvisning af hørselsskader vigtig. Hvis du har mistanke om en reduktion i din høringsydelse, kan en gratis høringstest hjemmefra skabe afklaring.

meget ! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Hør nu Start & gt; & gt;

Hvad er en online liste over online?

En online liste over online er en tidseffektiv variant af en høretest, der på få minutter giver en vurdering af høringsydelsen. Målet er at identificere høretab tidligt og træffe passende foranstaltninger. Implementeringen er helt gratis for dig på mySecondear og kan køres gennem hjemmet komfortabelt på få minutter. Det er vigtigt, at den selvpresterede test ikke erstatter den professionelle undersøgelse af en høreperson eller øre-, næse- og halsdoktor. Snarere muliggør det en indledende vurdering af sandsynligheden for hørselsskader.

Hvad har jeg brug for til en online liste over online?

  • Laptop, pc, tablet eller smartphone
  • Hovedtelefoner (anbefalet)
  • Stille miljø

Hvordan kører høretesten online?

Du styres oprindeligt ved at indstille det passende volumen, så testen bliver meningsfuld som muligt. Derefter begynder testdelen, der spiller lydfrekvenser ved forskellige volumener.

For at øge nøjagtigheden af ​​resultatet skal du gennemføre høretesten med hovedtelefoner, hvis det er muligt. Hvis der er mistanke om ensidig hørselsnedsættelse, kan ensidig implementering også udføres med hovedtelefoner i øret.

Hvad sker der efter online -listetesten?

Endelig vil resultatet af din gratis online liste -test blive informeret via e -mail. Du har muligheden for at booke en ikke -bindende konsultationsaftale med en af ​​vores fagfolk inden for hørepleje. I tilfælde af et resultat, der taler for en hørselsnedsættelse, skal du altid gå til en øre-, næse- og halsdoktor eller direkte aftale en aftale i en mySecondear- gren for at få en professionel høringstest. Kun her kan dit høringsbehov bestemmes nøjagtigt og i sidste ende detaljerede råd om mulige løsninger.

meget ! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Hør nu Start & gt; & gt;