Unsichtbare Hörgeräte - Preise & Erfahrungen

Hørehjælp Usynlig: høreapparater, som du ikke ser

meget Krypteret medier; gyroskop; billede-i-billed "tilladt screen =" ">

høreapparatmarkedet er især tydeligt: ​​det tilbudte høreapparater er altid mindre og unødvendt . For eksempel annoncerer producenter eksplicit med uoverensstemmelsen af ​​deres høreapparater - især i forbindelse med online marketing, flyttes de "usynlige" modeller ind i rampelyset.

Bør optikken repræsentere et beslutningsbasis for et passende høreapparat? I denne artikel finder du ud af, hvad der ligger bag tendensen: er den fusionerede Hdo-enhed Fall tilbage? Når alt kommer til alt er selv ex-lyttere dybest set "usynlige" med en god pasform og længere hår.

selv bag Ear-høreapparatet er nu næsten "usynlige"

størrelse på "usynlige" høreapparater

Grundlæggende handles to designs som "usynlige": CIC høreapparater (fuldstændigt i kanal i kanalen), som faktisk ikke er synlige for udenforstående. Modellerne nedenunder er kun tilgængelige som en batteri-version-normalt har du brug for batterier i størrelse 10 , lejlighedsvis også i Størrelse 312 . De "usynlige" for lys til mellemstore høretab anbefales med alvorlig skade på høringen, andre design skal bruges. CIC- og IIC -enheder er også mindre egnede til en meget smal høring.

For at gøre de "usynlige" høreapparater skal der tages et øreindtryk, hvilket betyder, at der er et par ting at overveje. Først og fremmest bør implementeringen kun overtages af specialpersonale, fortrinsvis af en mester. Med hensyn til materiale skal det arbejdes med blødt indtryksmateriale, der indsættes i øregangen op til den krævede dybde (op til det andet kink af øregangen). Indtrykket skal finde sted dynamisk på grund af den anatomiske interaktion mellem underkæben og øregangen. Ved hjælp af tyggning og bevægelse af kæben under implementeringen kan sædet for høreapparatet påvirkes markant.

Aktuelle CIC- og IIC -enheder på høreapparatmarkedet

CIC og IIC høreapparater sælges af de almindelige høreapparatproducenter. Imidlertid anbefales ikke alle tilbud lige så meget.

meget -9ACF-76488FB65B30.JPG? V = 1653898174 "Style =" Float: Ingen; " Data Image = "V1OYWFYT14AS">

raving af sundhedsforsikringsgodtgørelsen ) Et høreapparat, der fører til fremragende lyd og en fremragende pasform med ekstremt filigran -teknologi.

meget EVOLV AI (Fra € 1.190, lodtrækket af sundhedsforsikringsgodtgørelsen ), en CIC -model for første gang, som også er i stand til Bluetooth.

Producenten phonak tilbyder med Virto Marvel Titanium (fra € 1.790, RAID OF Sundhedsforsikringsgodtgørelsen ) især subtile enheder. På grund af den anvendte tyndvæggede titaniumskal forsvinder høreapparaterne op til 2,5 mm dybere i øregangen.

En anden "usynlig" enhed Phonaks er Phonak -lyrikken. Dette er et prisudviklet engangsprodukt, der skal udskiftes fuldstændigt, hvis batteriet er tomt.

meget -4918-BF19-3B46A520B64B.JPG? V = 1653898174 "Style =" float: ingen; " Data Image = "V1OYWFYT14AS">

Mindre anbefalet er silke x (fra 1.290 €, raid of the sundhedsforsikringsgodtgørelse ) fra signia , da dette er tvivlsomt for et øreindtryk. Hvis du bruger en ido høreapparat , skal en individuel justering finde sted.

Konklusion: Er et "usynligt" høreapparat?

På forhånd kan det siges: Optik alene er ikke et solidt grundlag for beslutning -når man vælger et passende høreapparat! Du er velkommen til at bruge en ido høreapparat Hvis du opfylder kravene til en: det vil sige, har du en svag til mellemstor hørselsskader, dit øre Canal er tilstrækkelig stor, og du er klar til at bruge en batterienhed.

Hvis du imidlertid lægger stor vægt på trøst og teknologi, er et "usynligt" høreapparat mindre tilrådeligt. Fordi følgende generelt gælder: jo mindre høreapparat, jo mindre er teknologien i det. Hvis du vil nyde yderligere funktioner og et højt niveau af komfort, skal du hellere bruge ex-lytter lyttere . Disse fås som batteri version , inkluderer en bluetooth -funktion , muligheden for at fjerne og lytte./ P>

meget , Men på samme tid teknisk kende og behagelig.