"Den reneste form for galskab er at forlade alt på samme og håbe, at noget vil ændre sig." - Albert Einstein

Med MySecandear er vi pionerer i en teknologisk revolution og hæver høreapparat akustik til et nyt niveau. Vi er den førende professionelle digitale høringspleje i Tyskland med et fokus teleaudiology : Fra salg til tilpasning af deres nye Høreapparater Næsten alt kører på internettet. Som et resultat tilbyder vi dig særligt billige priser og den mest bekvemme måde at høre.

Vores opskrift på succes: Vi kombinerer traditionel sundhedshandel med de nyeste teknologier. Vores certificerede høreapparatmestre gør deres høreapparater optimalt til deres hørelse, mens de er komfortable i sofaen derhjemme. Alt hvad du behøver er en smartphone med en internetforbindelse. Møblerne er meget enkle, og vores telefonkonsulenter er ved din side med hvert trin.

Du kan også besøge os når som helst i en af ​​vores filialer . Hvis det ønskes, vil vi med glæde tage indtryk fra dine ørestykker ved denne lejlighed og fremstille tilpassede ørepas til dig. Afhængig af høretab kan disse tilbyde akustiske fordele.

Idéen til MySecontear kommer fra høreapparatets bærere Niklas Spichalsky: Han var ofte flyttet og havde svært ved at finde gode hørefagfolk i det nye bopælssted. Han kæmpede også med markedets ikke -gennemførelse og overdreven priser på hørelsessystemer. Derfor grundlagde han MySecondear og vores fælles mål sammen med Julian Stechert: Vi forfølger visionen om et retfærdigt, gennemsigtigt tilbud, der gør god hørelse overkommelig for alle.