Airpods als Hörgerät? Jetzt mehr erfahren! | MySecondEar
Brug

airpods som høreapparat? Find ud af mere nu!

Med samtale boost introducerede Apple 2021 et driftshjælp i iOS15 -opdateringen, som siden har bragt brugen af ​​AirPods Pro som høreapparat. Funktionen kan aktiveres via indstillinger & GT; Driftshjælpemidler & gt; Audio/Visual & GT; Justeringer af hovedtelefoner & GT; Ansøg med gennemsigtighedstilstand & GT; Samtaleforstærkning. Men i fremtiden kan de små hovedtelefoner faktisk erstatte høreapparater ?

høreapparater vs. airpods: forskelle & amp; Ligheder

høreapparater

airpods pro

Trådløs Bluetooth-forbindelse til eksterne enheder.

Forbindelsesmuligheder afhængigt af modellen, normalt også til andre producenter

Høringsfunktioner kun i kombination med Apple-enheder

UNRENTS Sæde i øret (til moderne høreapparater)

meget

In-ear hovedtelefoner

Medicinsk produkt specifikt til behandling af høretab

Ingen medicinsk udstyr, primært til musikstrømning

akku holder hele dagen

Batteri varer i 4,5 timers høretid

Batteriopladning tager flere timer

20-30 minutter for fuld belastning

specifikke fine indstillinger specificeret

Kulindstillinger via App Audiogram

støjundertrykkelse kan tjene hørebeskyttelse


AirPods bruger som høreapparat

Indstillingerne til brug af AirPods kan justeres til den individuelle høringsydelse, hvilket skaber en personlig lytteoplevelse. For konfigurationen kan en , er tilpasset. Specifikke hørelsesfunktioner placerer også hovedtelefonerne som høringsstøtte:

samtale boost : Hvis boosteren er aktiveret, absorberer mikrofonerne fra AirPods det akustiske miljø. Boarding -lyde er svækket, og samtalepartnerens stemme fremhæves tydeligt og output i øret.

live-mitmahl : Denne funktion muliggør brugen af ​​iPhone, iPad eller iPod som en fjernmikrofon, hvis de er placeret i rumlig nærhed. Lyden sendes til AirPods via den respektive enhed, og ifølge Apple - er det at lytte til yderligere fjerne mennesker implementeret. Ifølge producenten er producenten især nyttig i høje miljøer. En forudsætning er iOS 14.3 eller nyere såvel som brugen af ​​AirPods, AirPods Pro, PowerBeats Pro eller Beats Fit Pro.

Baggrundsstøj : Desværre, hvis du under tinnitus, kan du bruge dine AirPods til at overlappe de irriterende lyde. F.eks. Kan regn eller støj vælges under afsnittet "Baggrundslyde" i iPhone -indstillingerne for at kompensere for tinnitus. Kontrolindstillingen kan føjes til kontrolcentret for hurtig adgang.

Støjundertrykkelse og gennemsigtighedstilstand : AirPods Pro og AirPods Max inkluderer muligheden for støjundertrykkelse af eksterne lyde. For at gøre dette skal du neutralisere den uønskede baggrundsstøj i og udad. Derudover er en ændring af gennemsigtighedstilstand mulig, hvor lydmiljøet opfattes fuldstændigt på trods af hovedtelefoner. Ændringen kan realiseres direkte via hovedtelefoner eller via iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac og kontrolleres også via kontrolcentret.

AirPods som høreapparater: Fordele og ulemper

Fordelene ved AirPods som høreapparater henviser til det optiske aspekt, fordi det moderne, populære design kan favorisere opdelingen af ​​Stigmata sammenlignet med høreapparater. Især af unge høreapparat kan være mere villige til at bære AirPods i stedet for konventionelle høreapparater. På den anden side er støjundertrykkelsen positiv, hvilket kan bidrage til hørebeskyttelse mod høj omgivende støj.

På trods af hørselsforanstaltningerne fremmer Apple ikke sine AirPods som udskiftning af høreapparat, fordi hovedtelefonerne ikke er medicinske produkter. De fortolkes hverken til lang -term -brug, og heller ikke kan der foretages mere præcise indstillinger til høringsstøtte. En relativt kort batterilevetid på cirka 4,5 timer er ikke tilstrækkelig til det fulde dages behov for høreapparat. En standardformular uden en individuel justering af øret fører til komfortbegrænsninger og begrænser levetiden yderligere. Akustisk er det også problematisk, at en høreprofil accepteres for begge ører, og at kun et par én -sidede ændringer i lytteindstillingerne kan være konkrete. Ifølge en undersøgelse af auditive indsigt hæves høje frekvenser ikke i samme omfang som for konventionelle høreapparater, men lave frekvenser øges for intensivt.

Konklusion: AirPods Udskift ikke -medicinske høreapparater

Konklusionen kan siges tydeligt: ​​AirPods er ikke høreapparater og kan ikke erstatte de medicinske produkter i det fulde omfang. Da de fleste af høreproblemerne forekommer i det høje frekvensområde, er manglen på forstærkning på dette område særlig problematisk. Derudover kan stærkere høretab ikke behandles med den primært producerede musiklyttende hovedtelefoner . I tilfælde af en let hørselsreduktion kan AirPods stadig gøre hverdagen lettere, men den begrænsede komfort og batteribedrifterne taler imod brug som et dagligdags høreapparat. Baggrundsstøjfunktionen kan på den anden side fremhæves særligt positivt, som kan bruges på en målrettet måde til at kompensere for tinnitus.

Apples foranstaltninger til hørelse af støtte

Selv hvis AirPods ikke repræsenterer en tilsvarende erstatning for høreapparater, er Apple imponerende, når det kommer til at høre støtte! Med lavet til iPhone er direkte streaming af indhold på Apple -enheder via valgte høreapparater mulig. Brugbarheden til hørehæmmede mennesker kan også ses i de mange driftshjælpemidler til støtte for alvorlige og døve mennesker. På denne måde hjælper sensorisk information eller tilgængeligheden af ​​Siri via skrivning og påvisning af tegnsprog i FaceTime med at bruge enhederne. Du kan finde yderligere foranstaltninger, som producenten tilbyder for hjælp.