Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Apple høreapparater

Apple er et velkendt teknologiselskab, der ud over smartphones, computere og andre elektronikenheder også tilbyder AirPods. Apple "AirPods Pro" er trådløse in-ear-hovedtelefoner, der kan tilsluttes iPhone eller andre Apple-enheder via Bluetooth. AirPods Pro tilbyder blandt andet indstillinger, der også er kendt fra klassiske høreapparater. Men går Apple virkelig ind i høreapparatets marked og erstatter Apple AirPods medicinske høreapparater? Vi vil besvare dette spørgsmål i denne artikel.

En af de specielle funktioner i Apple -hovedtelefonerne er deres design. De er små og kompakte og kan bæres komfortabelt i øret. De er også vandbestandige og kan derfor også bæres udendørs under sport eller andre aktiviteter.

Apple hovedtelefoner tilbyder også fremragende lydkvalitet. De har aktiv støjundertrykkelse, baggrundsstøj minimerede og forbedrede lyden af ​​musik og andet lydindhold. De tilbyder også muligheden for at tilpasse lyden og tilpasse den til brugerens individuelle præferencer.

Apple hovedtelefoner er også meget behagelige at bruge. Du kan simpelthen kontrolleres med stemmen eller via driftsnøglerne på hovedtelefoner. De har også en integreret stemmekontrol, der gør det muligt for brugeren at foretage opkald, kontrollere musik eller sende beskeder uden at røre ved iPhone.

Brug af AirPods som høreapparater

Indstillingerne for brugen af ​​AirPods kan tilpasses den individuelle høringsydelse for at skabe en personlig lytteoplevelse. Til konfigurationen kan et audiogram, der er oprettet på forhånd, indføres i Apples sundhedsapp. Indstillingerne for AirPods tilpasses derefter de behov, der er registreret i audiogrammet.

Udskift AirPods medicinske høreapparater?

Nu stiller spørgsmålet stadig Apple AirPods medicinske høreapparater?

Konklusionen kan siges klart: AirPods er ikke høreapparater og kan ikke erstatte medicinske produkter. Da de fleste af høreproblemerne forekommer i det høje frekvensområde, er manglen på forstærkning på dette område særlig problematisk. Derudover kan tungere høretab ikke behandles med de hovedtelefoner, der primært er lavet til at lytte til musik.

I tilfælde af let høretab kan AirPods lettes i hverdagen, men den begrænsede komfort og batteriets levetid taler imod brugen som hverdagslytter. Imidlertid er baggrundsstøjfunktionen, der kan bruges til at kompensere for tinnitus, især positiv