Binaurale Hörgeräte

din guide til høreapparater på begge ører

Et høreapparat er et højt teknisk hjælpemiddel. Du kan sammenligne det med en computer. Gamle -modede høreapparater er nu forbi, fordi både teknologi og optik har ændret sig markant. Et høreapparat fra i dag er meget mere end en simpel lytterforstærker. Du bruger en række specielle funktionaliteter. Der er også tale om den såkaldte Binaurality.

Denne guide forklarer for dig, hvad der ligger bag udtrykket binaural høreapparater, og hvordan denne funktion understøtter dig, når du lytter. Du er meget velkommen til at søge råd fra vores høreapparateksperter vedrørende tilpasning og udvælgelse. Ring til os eller send os en besked om emnet høretab. Rådgivning finder sted uden forpligtelse og gratis.

Dagens og tidligere høreapparater i sammenligning

Kan du også huske de originale tidligere høreapparatmodeller? Disse kan kun forstærke den lyd, der modtages. Dette sker uafhængigt af hinanden. Det fungerer meget forskelligt med et moderne bingeal høresystem. Der er udviklet en moderne proces i de senere år. Dette er baseret på naturlig hørelse. Dette betyder, at både venstre og højre høreapparat er koblet og kommunikerer med hinanden og kommunikerer. For dig betyder det enorm kvalitet, hvis høresystemerne kan kommunikere med hinanden. Afhængig af den oprindelige situation koordineres disse intelligent.

Naturlig hørelse med et binaural høreapparat

Hjernen formår at filtrere sproget ud fra lyden og undertrykke støj. Der er tilsvarende signaler til at forstå sproget. Det er også muligt at klart forstå sprog i en akustisk krævende situation. Har du et problem, hvis der er meget støj omkring dig, såsom i en restaurant eller i en metro eller på bussen? Hvis du tror, ​​at du næsten ikke længere kan forstå dit modstykke, kan du afhjælpe situationen med et binaural høresystem. Dette giver dig mulighed for at forbedre hele din