Hochtonschwerhörigkeit: Behandlung, Ursachen, Symptome

Høj -lyd høring - Definition

Den høje lound høring er den mest almindelige udtryk for hørelsesreduktion og kan findes i let, medium såvel som høje niveauer. En højlydig høring af højlyd kan være grunden til at bestemme en grad af handicap. Det er typisk for denne type høretab, at det er begrænset til højfrekvensområdet. Højt -tone høretab skal klassificeres som en underform af Presbyakusis )

 • Støjforurening
 • Sygdomme
 • Genetisk disponering
 • symptomer: Anerkend høringen af ​​høringen mere

  høje frekvenser er vanskelige for mennesker, der lider af livredderhøringen. Frekvenser fra 2000 tælles Hertz op til de høje toner. I samtaler er nogle lyde - såsom S, F eller H - især vanskelige at høre med en generelt kedelig opfattelse af miljøet. Ligeledes forbliver høje stemmer, twitterende fugle såvel som højfrekvente signaler (f.eks. Bip som et signal om den lukkede vask) utilgængelige for de berørte. Det er især slående, når man finder ud af, at høringen for det meste forbliver uændret, og kun følelsen af ​​en mere utydelig høringsopfattelse opstår.

  Symptomerne på forskellig intensitet udtrykker også

  afhængigt af udtrykket af høretab med høj frekvens:

  Diagnose af en høring Sound Hearing

  For diagnosen højtlydt høretab udføres en høringstest først, og der oprettes et audiogram. Typen af ​​høretab og graden af ​​værdiforringelse kan bestemmes ud fra audiogrammet. I tilfælde af hørende støj, et affald fra 2000 Hertz og højere shows i audiogrammet.

  Høj -lyd høring Audiogram

  I dette audiogram kan den kurve, der er typisk for en hørelyd, ses. Fra 2000 falder Hertz både knogler og luftrør markant med stigende frekvens. Dette betyder, at patienten kan høre meget værre fra dette område.

  Behandling: Behandl højfrekvent høretab

  Med et høreapparat kan og bør de mistede frekvenser normalt gøres hørbar igen. Hvis behandlingen mangler, kan der ellers være vanskelighedskoncentration, usikkerhed og/eller aggression. Medicinske eller operationelle behandlingsforanstaltninger er ikke mulige.