Hörberatung & Hörgeräte Beratung | MySecondEar

Hvis du har mistanke om en høringsreduktion eller allerede er sikker på at have brug for et høreapparat, skal du under alle omstændigheder bruge professionel høringsråd . Imidlertid kan massen af ​​forskellige design, funktioner og design på markedet for forskellige høreapparat klage udvælgelsesprocessen. Fordi ikke kun spørgsmålet om de teknisk og optisk ønskede ejendomme opstår, men også priserne og sundhedsforsikringsstipendier .

Ikke desto mindre - eller endda på grund af dens kompleksitet - er udvælgelsesprocessen af ​​største betydning, da et passende høreapparat kan have massiv indflydelse på din sociale og professionelle deltagelse såvel som din livskvalitet . Det er dog ofte mere kompliceret end forventet at bestemme dine egne behov. Professionel lytte rådgivning ledsager dig fra starten gennem processen med behovsanalyse, udvælgelse, forsøgsbærende og tilpasning for at tilbyde struktur og oversigt i den fjerntliggende verden af ​​høreapparater. Så du kan vide når som helst i specialiserede hænder , som du kan støtte på vej til ny høringskvalitet.

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;

valg af høreapparat er lige så individuel som dig selv!

Dine høringsbehov er lige så individuelle som dit fingeraftryk. Personlige faktorer såsom social integration, den tekniske påstand, optiske præferencer og graden af ​​hørselsnedsættelse spiller en afgørende rolle i udvælgelsesprocessen. Den individualitet i høre råd at vælge høreapparat til dig er derfor vigtigt! Først når dine personlige krav og ønsker er ansvarlige, kan høreapparaterne gøre deres arbejde optimalt. Med professionel ekspertise og interpersonel følsomhed overvejer din hørekonsulent alle faktorer for at rådgive dem i en målrettet og personligt

høre råd & amp; Hørelseshjælpemidler som grundlag for valg af høreapparat

I det første trin i høringsrådgivning drejer alt om dine høringsbehov, din høresituation og dine forventninger til at sikre den ovenfor beskrevne individualitet. Til dette formål registreres dit lyttermiljø : Bliver du ofte i høje miljøer? Gør du meget sport? Hvordan er din professionelle og sociale integration designet? Personlige forventninger bliver også spurgt: I hvilke områder er høreapparatet særlig vigtigt for dig? Planlægger du at lytte til musik med ham? Baseret på oplysningerne oprettes din individuelle høringsprofil , som er grundlaget for yderligere høringsråd.

Også på stedet udføres lytning og sprogprøver som en del af høringsanalysen og inkluderet i rådgivningen, så der også er en forsyning tilpasset dine høringsbehov. Som et yderligere aspekt danner anatomien i dine ører et kriterium, der skal observeres i udvælgelsesprocessen. Hvis din omfattende høringsprofil oprettes, anbefaler din lytte -konsulent, at du til dine krav, behov og priser. I sidste ende er du selvfølgelig den valgte krop, der bestemmer, hvilken enhed du vil teste i prøvefasen.

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;

Hvordan kan du se godt lytte råd?

Høringsrådgivning alene garanterer ikke valget for dig egnede høreapparater. Tværtimod afhænger høringskonsulentens tekniske og interpersonelle egenskaber. Følgende egenskaber er kendetegnet ved en god lytterkonsulent:

  • Omfattende Professionel kompetence
  • Interpersonel empati
  • Ærlighed og gennemsigtighed med hensyn til pris- og modelideer

Derudover skal der være tid nok til undersøgelserne og diskussioner for i sidste ende at være ansvarlig over for den nødvendige individualitet og til at være i stand til at komme med passende forslag vedrørende deres valg af høreapparat.

Høringsråd - Hvad så?

Efter høringsrådgivning følger prøvebæreren og det endelige valg af dine nye høreapparater. Det er vigtigt at bære høreapparater så meget som muligt for gradvist at registrere den ønskede hørelsessucces. Hvis der opstår problemer, spørgsmål eller lignende, tøv ikke med at konsultere dit høreapparat akustiker. Ikke kun akustiske bekymringer kan afklares, men også kosmetiske ønsker eller forbedringer i bæresystemet diskuteres.

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;

råd ud over at lytte

Din hørekonsulent er også kompetent med dig ud over levering af høreapparater. Om andre emner om lytning, tilbehør til dit høreapparat, tinnitus, hørebeskyttelse og håndtering af lytning hviler i hverdagen, kan du få dig selv lige professionelt.

Høringsråd hos MySecandear

Ud over fremragende professionel kompetence, professionalisme og interpersonel følsomhed overbeviser den frie hørelsesråd hos MySecandear primært gennem deres fleksibilitet og gennemsigtighed . Dine fordele starter med os inden din konsultation: via vores YouTube -kanal kan du finde ud af i vid udstrækning om alle emner om lytning og specifikke høreapparater, dine ejendomme og priser. For at få råd selv har du valget af at bruge en lytningskonsultation via telefon for at redde dig selv rejse og tid og være helt uanset placering. Alternativt byder vi dig velkommen til en af ​​vores specialforretninger til enhver tid.

Den største forskel for konventionel høringsakustik er imidlertid fuldstændig gennemsigtighed. MySecandear giver dig muligheden for at sammenligne priser og funktioner for at finde den bedste hørsløsning til dig personligt. Gennemsigtighed begynder ikke kort før starten af ​​købet, men fra starten af ​​din vej sammen med os. I henhold til dette kan nogle høreapparater udelukkes direkte på grund af den prisramme, du har defineret, og du kan bruge din tid fornuftigt til prøven af ​​faktisk pågældende!

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;

Book høringsråd fra MySecandear

En aftale om professionel, telefonkonsultation hos MyScondear Du kan nemt Book her online. Efter konsultation via telefon (030 31193965) eller e -mail ( hello@mysecondear.de ), kan der også laves aftaler på stedet.