Hörbrillen: Modelle, Vor- und Nachteile | MySecondEar

hørebriller

Enhver, der har brug for en visning og høreapparat, står ofte over for det problem, at slid på begge støtteforanstaltninger kan føre til følelsen af ​​pres eller ulemper på samme tid. Ud over brugen af ​​høreapparater i øret repræsenterer hørebriller en potentiel forsyningsmulighed for briller og høreapparatets bærere . Men at høre beskyttelsesbriller er ikke det samme som høre glas, fordi forskellige varianter af kombinationen Model medfører både fordele og ulemper, der påvirker deres egnethed til forskellige målgrupper.

høre briller eller briller med høresystemet?

I det klassiske hørselsglas installeres høresystemet i brillerne. Forbindelsen mellem høresystemet og øret realiseres via et gennemsigtigt hørør, der ender i en otoplastik, der indsættes i øret. Så hørselsglas forbliver diskret, diskret og let at bruge.

Alternativt kan briller leveres med høresystemer, der er fastgjort via et klik -system . I overensstemmelse hermed kan brillermodellen vælges som ønsket, og høresystemet kan konverteres, så brillerne ændres fleksible. For at være i stand til at vedhæfte klik -systemet skal der kun foretages små ændringer på brillernes ramme.

knogledriser, der er

Hvis indsættelsen af ​​otoplastik ikke er mulig, eller levering af konventionelle høreapparater ikke er tilstrækkelig, kan det at høre beskyttelsesbriller med knoglelinie vælges. Dette er en form for knogledningshærehjælp , der fungerer via firmaet, der ligger på brillerne på kraniet. Ved hjælp af knoglelinjen finder lydoverførsel ved hjælp af vibrationer sted, der indleder lytteindtrykket.

For hvem hører briller egnede?

Primært egnede hørselsbriller er egnede til mennesker, der har brug for både hørelse og visuel hjælp. Især når det bærer briller er nødvendigt hele dagen, da lytningslinjen kun er garanteret i kombination. Klik på høresystemer viser sig at være praktiske, når briller ofte ændres, for eksempel til solbriller.

ulemper ved at høre briller

Mindre egnede hører beskyttelsesbriller til kun sporadiske bærere af en visuel hjælp, da høringsydelsen altid er knyttet til brugen af ​​briller. Reparationer viser sig også at være problematiske. Disse kræver ofte afsendelse af hørselsglas, hvilket betyder, at bæreren derfor ikke er tilgængelig for bæreren i reparationsperioden.

høreapparater og briller slid

Om det er muligt at bære et høreapparat og briller sammen afhænger af formen og størrelsen på ørerne, typen af ​​høreapparat og de individuelle krav. En ubehagelig følelse af pres bag øret kan opstå eller blot opfatte at have både briller og høreapparat bag øret. Dette problem kan undgås gennem høreapparater i øret. Men hvis du foretrækker bagudøvede enheder, skal du bruge moderne, relativt smalle modeller, der er mindre foruroligende. Alternativt er hørselsbrillerne en god forsyningsmulighed for at undgå det nævnte problem. Ulemperne ved kombinationssystemerne bør dog ikke være ubemærket.

Høringsbriller koster

Prisen på hørebriller består af to aspekter: prisen for høreapparater og prisen for samlingen. Under samlingen afhænger en pris på € 80 - € 150, høreapparatpriserne af modellen og teknologieniveauet.