Hörgerät für Katzen | MySecondEar

høreapparat til katte

Mange katteejere er på udkig efter måder på Internettet, i bøger eller specialtidsskrifter til at gøre noget ved høretab af deres katte. Andre ejere af høring -Hægslede katte får råd fra en dyrlæge.

Ofte påvirkes katte med hvid pels af døvhed eller kun af høretab, selvom enhver anden kat kan blive påvirket, men ikke så ofte som i katte med hvid pels.

Mange af dem støder bestemt også på reklamer, hvor du leder efter hørende katte. Målet med dette projekt var at bruge et høreapparat fra en høreapparat akustiker til en kat. Mange ejere af sådanne katte deltog i denne undersøgelse.

En akustikermester fra East Frisia, der udviklede et høreapparat til hunde i 1995, udførte undersøgelser af mere end 40 katte sammen med veterinæreksperter fra et tysk universitet. Efter et år var det tydeligt, at mange af disse katte fra undersøgelsen ikke var døve, men kun hørte. Alle katte var sunde nok til at klare operationen godt.

Disse katte blev brugt et rør til høreapparatet. Der bruges et digitalt høreapparat, der ikke lukker kattens afgrøde. Med denne metode kan disse katte fortsat behandle de sædvanlige akustiske signaler i hjernen uændret. For disse katte er lyde, som de ikke længere kunne opfatte før operationen, hørbar igen.

Lyden er givet af Open Ear Canal. Den lille størrelse af høreapparatet er meget vigtig hos katte, ellers kan du rive høreapparatet ned. Den akustikermaster testede enheden selv i to år under ekstreme forhold, såsom i en sauna eller med meget koldt vand. Det var først, da det var klart, at høreapparatet kunne bæres gratis

I mellemtiden er såret skabt af operationen helet meget godt. I de kommende dage kan høreapparatet fastgøres til kattens ører. Høreapparatet er oprindeligt indstillet meget svagt, så katten ikke skræmmer, hvis den pludselig hører støj, som hun ikke længere kunne høre i meget lang tid. Enheden blev imidlertid prøvet efter operationen i kattene ved at overføre bølger via en computer.

Katte reagerede meget positivt på enheden. Mange ejere er meget glade for at se deres hørehæmmede katte igen. Dette høreapparat kan hjælpe disse katte med at leve et bedre liv.