Alte Hörgeräte & Hörgerätebatterien entsorgen | MySecondEar

gamle høreapparater & amp; Bortskaf høreapparatbatterier

høreapparater er vigtige enheder, der hjælper mange mennesker med at afhjælpe eller forbedre deres høresvaghed. Imidlertid er de også elektroniske enheder, der skal bortskaffes korrekt efter afslutningen af ​​deres levetid. I denne artikel vil vi se på, hvordan man bortskaffer høreapparater og høreapparatbatterier, og hvilke muligheder der er.

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at høreapparater og høreapparatbatterier ikke blot bør bortskaffes i papirkurven. De indeholder potentielt skadelige stoffer, som skal genanvendes korrekt for at beskytte miljøet og beskytte ressourcer. De mere moderne zink-luftbatterier betragtes ikke som farlige, men er ikke desto mindre ikke beregnet til bortskaffelse i husholdningsaffald.

En måde at bortskaffe høreapparater på er tilbagevenden til producenten eller forhandler. Mange virksomheder har oprettet programmer til at trække gamle høreapparater tilbage og donere dem eller til at genbruge dem korrekt. Hvis du returnerer dine høreapparater, skal du sørge for, at alle batterier fjernes, og at de sendes i en sikker transportcontainer.

En anden mulighed er levering af høreapparater på et indsamlingspunkt for elektronik . I mange kommuner eller supermarkeder er der specielle indsamlingspunkter, hvor gamle elektroniske enheder, herunder høreapparater, kan udleveres. Disse indsamlingspunkter sikrer, at enhederne genanvendes korrekt.

Der er også organisationer , der afsætter sig til samlingen og genanvendelse af høreapparater . Et eksempel på dette er Hør nu , en organisation, der samler gamle høreapparater og tilgir dem til mennesker i nød, der ikke har råd til dyre nye enheder.

opsummerede følgende:

høreapparater og høreapparatbatterier hjælper korrekt med at beskytte miljøet og beskytte miljøet. Der er mange måder at bortskaffe gamle høreapparater, såsom tilbagevenden til producenten eller forhandleren, leveringen på et indsamlingspunkt for elektronik eller overdragelse til en organisation, der er dedikeret til indsamling og genanvendelse af høreapparater. Sørg for, at alle batterier fjernes, og at høreapparatet er sikkert pakket, før du bortskaffer dem.