Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

høreapparater og producenter af høreapparat fra Tyskland

Tyske høreapparater er en vigtig del af den tyske høringsakustiske industri og har erhvervet et godt omdømme i de senere år på grund af deres kvalitet og teknologi. I Tyskland er der høreapparatproducenter, der producerer innovative og kraftfulde enheder til at imødekomme behovene for høreapparatets bærere.

En af de mest berømte tyske høreapparatproducenter er Siemens. Virksomheden er en af ​​pionererne inden for høring af Nepust -industrien og tilbyder en bred vifte af høreapparater, der kan tilpasses forskellige høretabstyper og grader. Siemens høreapparater er især kendt for deres høje lydkvalitet og intuitive operation. I 2015 blev Siemens høreapparater solgt til Sivantos -gruppen. Teknologien bruges dog stadig i dag med Signia høreapparater.

En velkendt høreapparatfabrikant fra Tyskland er også lydservice. Virksomhedens hovedkvarter er i Löhne, nu har virksomheden eksisteret i mere end 40 år. De høreapparater, der sælges af dette firma, er tilgængelige i mere end 30 lande over hele verden. Horst Peter Kühne er en akustiker og specialist for høresystemer. I slutningen af ​​1970'erne grundlagde han sit firma, der nu er kendt som en lydtjeneste. Han grundlagde lydtjeneste, efter at han lærte en masse interessante fakta om de fordelagtige høreapparater i Amerika, som blev placeret direkte i øret. Så kom han tilbage til Tyskland og grundlagde lydserviceselskabet. Derfor i virksomheden specialiserede man sig i "i øreenhederne" for ørerne.

Bernafon -selskabet er også værd at være bemærkelsesværdigt. Det har sit hovedkvarter i Schweiz, men fabrikken til i Ear -høreapparaterne fra Bernafon i Berlin. Virksomheden, der er en del af Demant Holding, tilbyder høreapparater til alle høretabstyper og grader og lægger stor vægt på udviklingen af ​​innovative teknologier. Bernafon høreapparater er især kendt for deres kvalitative og filigran -konstruktion.

I resuméet kan det siges, at Tyskland har en række høreapparatproducenter, der producerer enheder med høj kvalitet. Disse producenter tilbyder høreapparater til alle høretabstyper og grader og udvikler konstant nye teknologier til at forbedre livskvaliteten for høreapparatfartsselskaber. Nogle af de bedst kendte tyske høreapparatproducenter er Siemens og lydservice. De har alle erhvervet et godt omdømme med deres kvalitet og teknologi og hjælper Tyskland med at blive et vigtigt sted for den hørende akustiske industri.