Hörgeräte für sehr enge Gehörgänge | MySecondEar

høreapparater til meget tætte ørepassager

høreapparater er en vigtig hjælp for mennesker med høretab, da de hjælper dem med bedre at opfatte toner og sprog. Imidlertid kan meget smalle ører være en udfordring, da de fleste høreapparater er designet til standardiserede størrelser og former. For mennesker med meget smalle ører kan iført høreapparater være ubehagelige eller endda smertefulde.

En mulig løsning på dette problem er brugen af ​​brugerdefinerede ørestykker, også kaldet otoplastier. Disse er individuelt tilpasset og tilbyder en behagelig og præcis præcis pasform. Et specialiseret laboratorium producerer otoplastik ved at gøre et indtryk af øregangen og derefter modellere ørerne i overensstemmelse hermed.

For mennesker med meget snæver indtjening er produktionen af ​​otoplastier imidlertid en udfordring, fordi det kan være vanskeligt at finde en pasform, der er behagelig og sikker. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at akustikeren og det specialiserede laboratorium er kreative og modige og muligvis bruger alternative materialer eller teknologier for at opnå den bedst mulige pasform.

En anden mulighed for mennesker med meget smalle øregang er brugen af ​​knogledningshærehjælpemidler. Denne type høreapparat overfører lyd via vibrationer til hovedets benstruktur og undgår således øregangen. Et eksempel på en sådan enhed er adhear høreapparat fra Medel, som ikke sætter en højttaler i øret, men stikker en lille membran bag øret. Denne enhed kan være en god mulighed, hvis konventionelle høreapparater ikke er egnede på grund af stram indtjening.

Under alle omstændigheder er det vigtigt, at folk med stram indtjening besøger en høringspersonale, der er specialiseret i at tilpasse høreapparater og er i stand til at tilbyde individuelle løsninger. En god akustiker vil tage hensyn til de specifikke behov og krav hos hver enkelt kundes og finde den bedst mulige høreapparatforsyning sammen med kunden.