Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

høreapparater i flyet

Brug af høreapparater i flyet kan være en udfordring for nogle mennesker. Den høje motorstøj og trykforskellen i kabinen kan være en udfordring. Der er dog nogle tip og tricks, der kan hjælpe med at bruge høreapparatet i flyet perfekt.

Først og fremmest skal høreapparatet sikre, at dit høreapparat er fuldt opladet, før du går ind i flyet. Det anbefales også at tage en oplader eller udskiftningsbatterier med dig, hvis høreapparatet opgiver sindet under flyvningen.

Under flyvningen skal høreapparatbrugere sørge for, at dit høreapparat sidder godt, og at lydstyrkekontrollen er indstillet til et passende volumen. Hvis det er muligt, bør høreapparatbrugere også prøve at få plads i nærheden af ​​flyhytten, da støjniveauet i dette område normalt er lavere.

Det er også vigtigt at bemærke, at høreapparater sættes i flyvetilstand, mens du flyver, når du "faste din sikkerhedssele" lydtone lyder. Du behøver dog ikke fjerne eller slukke for dine høreapparater. Kun hvis du bærer hørelsessystemer, der sender radiosignaler, skal du sætte dem i flyvetilstand - som det er tilfældet med smartphones.

Generelt er der nogle faktorer, der kan påvirke brugen af ​​høreapparater i flyet, men med lidt forberedelse og de rigtige indstillinger kan høreapparatet også nyde en god lytteoplevelse under flyvningen.