ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ITE høreapparater: Hvad er det høreapparater?

 style =

ITE står for "In-the-Ear" (i øret) høreapparater, dvs. høreapparater, der bæres direkte i øret. Disse høreapparater er mere synlige end andre im-ear-høreapparater, såsom CIC eller IIC høreapparater.

ITE høreapparater består af et hus, der indsættes direkte i øret, og en højttaler, der styrker lyden. De tilbydes i forskellige størrelser og former (HS = Half Shell, FS = Full Shell) for at sikre, at de er egnede til hvert øre.

ITE høreapparater bruges ofte til let til moderat høretab. En ulempe ved ITE -høreapparater er, at de måske ikke er så magtfulde som andre høreapparater, især med alvorligt høretab. De er normalt lidt dyrere end andre høreapparater, fordi de skal laves individuelt.

Hvis du vælger et ITE -høreapparat, er det vigtigt, at du har det justeret af en professionel høreapparat. Dette kan matche høreapparatet til dine individuelle behov og sikre, at det sidder og fungerer korrekt.

ITE-høreapparater er et godt valg for folk, der leder efter en ør-løsning til deres høretab og fungerer godt med let til moderat høretab. De skal dog justeres af en professionel hørepleje for at sikre, at de sidder og arbejder ordentligt.