Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

høreapparater er høje: Sådan fungerer det!

Moderne høreapparater tilpasser normalt deres volumen til deres omgivelser automatisk. Stille toner er mere forstærket for at gøre dem mere hørbare. Du kan dog også manuelt indstille lydstyrken på dine høreapparater for at optimalt tilpasse dem til dine ønsker. Der er forskellige muligheder for dette:

ved "greb bag øret"

på selve høreapparatet er normalt en lydstyrkekontrol i form af en knap eller en COG . Afhængig af de specifikke indstillinger, som din akustiker har lavet til dig, programmeres knapperne ved volumen- eller programændringer. Din akustiker vil diskutere, hvilke knapper på dine høreapparater til volumenjustering.

Klassisk Forøg volumen ved at trykke på lydstyrkekontrollen øverst eller dreje hjulet opad. For bedre stabilisering anbefales det at bruge høreapparatet med tommelfingeren og bruge pegefingeren til volumenkontrol . I de fleste tilfælde ledsages volumenændringen af ​​en signaltone, der også bliver mere støjsvage eller højere. Når det højeste niveau er nået, viser dette en kontinuerlig tone.

med fjernbetjening

I dag tilbyder en stor del af de velkendte producenter fjernbetjeninger , som de kan ændre indstillingerne for deres høreapparater. Ud over programændringen kan også reguleres ved tryk på en knap . Fjernbetjeningerne er tydeligt markeret med "+" og "-", hvorved "+" bruges til at øge lydstyrken .

meget ">

med smartphone

meget I disse kan ændringer i volumeniveauet foretages af glider eller tap . Denne indstilling er især velegnet til teknologi -Savvy, da ingen yderligere enhed skal bæres i form af en fjernbetjening.

Bemærk : Bemærk, at volumenindstillingerne nulstilles, når du ændrer programmet eller tænder og tænder for høreapparatet.