Hörgeräte mit Bluetooth verbinden - So einfach geht es!

En stor del af de moderne høreapparater er Bluetooth og dermed i stand til at etablere en trådløs forbindelse til din smartphone eller andre eksterne enheder. Dette muliggør direkte lydmodtagelse for eksempel fra musik, telefoni eller tv -tone via høreapparatet. Som et resultat er der adskillige anvendelsesområder, hvor en Bluetooth -forbindelse sikrer gratis hænder og lettelse.

Forbindelsen mellem for eksempel etableres smartphone og høreapparater i kun et par enkle trin og adskiller sig kun minimalt afhængigt af operativsystemet. Tændingen, åbning af indstillingerne og tænding af Bluetooth på begge sider skal normalt tændes, indtil høreapparatet kan vises og vælges på smartphonen, bærbar computer osv. Deaktivering skal også udføres via indstillingerne. Den grundlæggende forudsætning er altid kompatibiliteten af ​​høreapparater og slutenhed samt delvist visse versioner af driftssoftwaren.

Tilslut høreapparater til Apple

høreapparater, der bærer en mærket før-iPhone (MFI) -mærkning, kan normalt let kobles med Apple-enheder. Det skal afklares, før du køber, om din smartphone og dine høreapparater faktisk er kompatible. For kobling skal følgende trin tages: Indstillinger & GT; Bluetooth: Sørg for, at Bluetooth er aktiveret her. Gå tilbage til indstillinger & gt; Driftshjælpemidler & gt; Hørehjælpemidler: Hvis du er her, skal du åbne og forbinde batterirummet i dine høreapparater (ved batterienheder ) eller slukke for høreapparatet og tilbage (til batterienheder ). Så snart dine høreapparater vises, skal du trykke på dem. Følg instruktionerne på skærmen, og vent, indtil koblingen er afsluttet. En signaltone markerer afslutningen på parringen. Når du har udført denne proces en gang, opretter dine høreapparater automatisk forbindelse til slutenheden.

til justering af indstillingerne du kan få via indstillinger & gt; Driftshjælpemidler & gt; Hörhilfe & gt; MFI høreapparater. Alternativt kan indstillingerne åbnes ved hjælp af en kort kommando : Tryk på sideknappen eller hjemmeknappen tre gange. For adgang via kontrolcenter kan du "lytte" der: Gå til Indstillinger & GT; Driftshjælpemidler & gt; Høreapparater & gt; MFI høreapparater & GT; Kontrol på låseskærmen: Aktivér denne indstilling for direkte adgang. Nu kan du kontrollere høreapparatet, vælge høreapparat, vælge streams med en blokeret skærm batteristatus, volumen og omgivende mikrofon, og bestemme live deltagelse og bestemme, om lydsignaler, såsom Opkald, skal videresendes til høreapparatet eller ej.

Du kan parre dine høreapparater med flere Apple -enheder. Ændringen mellem forbindelserne fungerer normalt automatisk, hvis du udfører handlinger på den respektive enhed, der indeholder lydsignaler eller et opkald på smartphonen. Indstillinger af indstillinger overføres også automatisk til alle enheder. Det er kun vigtigt at være registreret på alle enheder med Apple ID og at være i det samme WLAN -netværk. Apple Services Siri, Telephony, Apple Music, Apple Podcast og Apple TV er tilgængelige til høreapparatets streaming.

Tilslut høreapparater til Android

En forbindelse til Android -enheder kan produceres i operativsystemer fra Android 13 eller højere. Hvorvidt du allerede har denne version, kan kontrolleres i systemindstillingerne. Høreapparater og Android -produkter er med given kompatibilitet på to måder at koble :

  1. Om “Tilsluttede enheder”: Åbne indstillinger & GT; Tilsluttede enheder & GT; Par en ny enhed. Aktivér Bluetooth på dit høreapparat, og vælg det på listen, så snart høreapparatet vises på skærmen på Android -enheden. For at parre flere høreapparater skal den ene efter den anden være forbundet på denne måde. Meddelelsen "Aktiv, venstre og højre" angiver, at forbindelsen til begge enheder er blevet etableret med succes. Indstillinger af høreapparatet kan fås og redigeres ud over navnet på høreapparatet.
  2. Om “høreapparater”: Gå til Indstillinger & GT; Driftshjælpemidler & gt; Høreapparater & gt; Næste & gt; Par en ny enhed. Aktivér koblingstilstand på dit høreapparat, og vælg den på listen på din slutenhed, så snart den vises der. For at forbinde flere høreapparater skal koblingen udføres individuelt for begge enheder den ene efter den anden. Hvis begge enheder er tilsluttet, vises status "aktiv, venstre og højre".
  3. høreapparater med Bluetooth: funktion & amp; Fordele

    Bluetooth muliggør dataoverførsel mellem enheder via radio, så længe de er i nærheden. Den trådløse forbindelse mellem to slutenheder forbliver opbevaret og sikrer automatisk kobling af de to, forudsat at Bluetooth aktiveres, og transmissionsradius observeres, indtil forbindelsen er aktivt slettet. Det interval, hvor datatransmission er vellykket, varierer. Nogle af muligheden er at etablere flere forbindelser til forskellige enheder.

    Den største fordel ved Bluetooth -høreapparater er -forbindelsen til andre slutenheder , såsom smartphone, tv, computer osv. Lyden af ​​de eksterne enheder overføres til dine høreapparater og muliggør en Gratis bevægelse i rummet uden tab af kvalitet. For forbindelsen til tv'et er en tv -stik nødvendigt. Selvom de fleste moderne høreapparater er udstyret med Bluetooth, skal du sikre dig, at dine høreapparater er kompatible med dine respektive slutenheder, før købet foretages. Hvis du stræber efter yderligere forbedringer af det lytteindtryk, kan du bruge producent -specifikke apps konfigurationer.

    Mange frygter det hurtige tab af batteri, når man bruger Bluetooth. Denne frygt er helt berettiget, da høreapparatets batterikraft reduceres i brugen af ​​Bluetooth. Imidlertid reducerer Bluetooth lavenergi elver forbrug uden at udløse forsinkelser. På denne måde er der en høj ydeevne, omfattende forbindelse og den lette og hurtig opladning.