Hörgeräte Reparatur: Kosten, Pauschale, Krankenkasse | MySecondEar

Reparation af høreapparat: Omkostninger, fast sats, sundhedsforsikring

høreapparater er en vigtig del af hverdagen for mennesker med høreproblemer. De gør det muligt for verden at opfatte verden bedre og forstå, hvad der siges. Men hvis dit høreapparat går i stykker eller ikke længere fungerer ordentligt, kan dette føre til vanskeligheder, der gør dagligt liv betydeligt vanskeligere. I denne artikel vil vi håndtere reparation af høreapparater og se på, hvordan man reparerer et brudt høreapparat.

e s giver forskellige grunde til, at et høreapparat skal repareres. fugt er den største fjende af de følsomme komponenter i høreapparater og kan føre til tidlig aldring og defekter. Det er ikke ualmindeligt, at dette fører til en funktionel fiasko. Frækken er ofte større end den formodede defekt, og kun batteriet eller en høringsslange skal ændres. Hvis andre dele af høreapparatet er brudt, kan kun en akustiker af høreapparatet hjælpe.

Nogle årsager til fejl afhjælpes hurtigt - for eksempel hvis mikrofonen er blokeret af forurening, eller hvis der skal bruges et nyt ørepas. Ud over det nye Ear Pass tilbyder mange høreapparatakustik så små reparationer som en del af garantien som en gratis service.

tip til et mangelfuldt høreapparat

Hvis du finder ud af, at dit høreapparat ikke fungerer korrekt, skal du først udføre et par tests selv, før du konsulterer et høreapparatakustiker:

  • Sørg for, at dit høreapparat også er tændt.
  • Tænd for lydstyrken for at kontrollere, om lydstyrkekontrollen ved et uheld blev justeret.
  • Kontroller, om batteriet sidder korrekt, og test dit batteri eller indsæt en ny. Vær opmærksom på batteriets levetid, som kan variere meget forskellige afhængigt af producenten.
  • Hvis du bærer en HDO -model, skal du kontrollere slangerne, fordi du kan slides eller bryde over tid.

reparationsomkostninger til høreapparat

Hvis høreapparatet er mangelfuldt, og en mere omfattende reparation er nødvendig, refunderer de lovbestemte sundhedsforsikringsselskaber deres forsikrede. Hvis mikrofonen f.eks

I tilfælde af yderligere betalingsfri grundlæggende høreapparater er alle nødvendige reparationer dækket af den faste sats for sundhedsforsikringsselskabet. Hvis du er transportøren af ​​et høreapparat med en række yderligere funktioner, betaler sundhedsforsikringsselskabet et fast beløb.

Derudover skal du deltage i omkostningerne, hvis forbrugsstoffer udveksles.