Hörgeräte Versicherung mit MySecondEar!

høreapparatforsikringen fra MySecondear

Uanset om mangel på pleje, ekstern skade, tyveri eller tab - din høreapparater udsættes for mange farer, der ikke altid er selvindtægtet. For at undgå forekomsten af ​​reparationsomkostninger kan du tage høreapparatforsikring, der giver dig fuldstændig frihed til at bekymre dig i hverdagen eller når du rejser!

meget - Farve: #418D44! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap offentlig forsikring"> Beregn told & gt; & gt;

høreapparatforsikring og garanti: Forskellen

Du vil helt sikkert undre dig over, hvorfor du skal tage forsikring, hvis du har en garanti på dine høreapparater. Forskellen mellem høreapparatforsikring og en garanti er, at sidstnævnte kun inkluderer fremstilling og materielle defekter. Skader forårsaget af forkert behandling eller reparation af uautoriserede personer falder ikke under garantien.

I modsætning hertil, afhængigt af niveauet, dækker endda grov uagtsomhed, forsætlig skade fra tredjepart og Tilbehør dækker skade. En anden forskel henviser til den begrænsede varighed af en garanti: For nogle producenter, for eksempel oticon , phonak ; Efter at denne periode er udløbet truer risikoen for økonomisk byrde i tilfælde af skade. Med forsikring er dit høreapparat dækket over hele forsyningsperioden på 6 år.

høreapparatforsikring: Hvorfor det giver mening

De mange farer, som deres værdifulde høreapparater udsættes for dagligt, især efter at garantien er udløbet, anbefales. Uanset hvor meget forsigtighed du gør, kan de små teknologier konstant ske, selvom reparationsomkostningerne ikke er ubetydelige. Forsikringen af ​​høreapparatet dækker en lang række mulige skader og giver dig således optimal sikkerhed, hvilket ikke resulterer i en uforudsigelig økonomisk byrde i tilfælde af skade.

Med tabsbeskyttelse er din enhed beskyttet i tilfælde af tab og tyveri, komforten eller den komplette beskyttelse giver dig yderligere fordele. Især bemærkelsesværdig er dækningen af ​​fugtskade, for eksempel forårsaget af sved. Du behøver heller ikke at bære dig selv gennem din egen uagtsomhed eller tredjepart.

meget - Farve: #418D44! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap offentlig forsikring"> Beregn told & gt; & gt;

høreapparatforsikring: For hvem det giver mening

I princippet giver høreapparatforsikring mening for alle, der ønsker at forberede sig på skader, fordi husholdningsforsikring ikke gælder her. Uanset hvor nøje du behandler dine enheder, er du ekstremt vanskelig at beskytte mod tyveri eller skade fra tredjepart. Især med høreapparater , hvis producenter tilbyder en temmelig kort garanti eller som er særlig høj kvalitet, en økonomisk sikkerhed i form af forsikring.

høreapparatforsikring: Det skal omfatte

Afhængigt af beskyttelsesniveauet bør høreapparatforsikring i det mindste dække eller tyveri/røveri (tabsbeskyttelse). Det anbefales imidlertid, hvis fugtskader, skader på tilbehøret eller gennem driftsfejl samt forsætlig skade forårsaget af tredjepart falder ind under beskyttelsen (komfortbeskyttelse). For at afslutte forsikringsselskabet giver sikring af grov uagtsomhed og nyligt refusion i de første tre år fuld bekymring for frihed (komplet beskyttelse).

Ud over omfanget af din høreapparatforsikring er reaktiviteten af ​​forsikringssponsor især afgørende. I tilfælde af skade bør der tilbydes en øjeblikkelig service, ud over høreapparater på alle Tilbehør samt otoplastiken udvidet. Generelt er gennemsigtighed af tjenester, betingelser og priser et tegn på seriøs forsikring.

høreapparatforsikring: Omkostninger

Omkostningerne til høreapparatforsikring er resultatet af den nye pris på dine høreapparater og det ønskede udtryk.

En tabsbeskyttelse begynder til en enhedspris på op til € 1.000 til € 21,95 (årligt), i en grad over 3 år er det samlede € 105, € 95 (€ 17,66 pr. År) 6 år. Du kan finde ud af alle yderligere priser.

meget - Farve: #418D44! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap offentlig forsikring"> Beregn told & gt; & gt;

Da komfortbeskyttelsen dækker en større bredde af skader, starter priserne på € 25,95 pr. År eller € 73,95 til € 3 år (€ 24,65 pr. År) eller € 124,95 til 6 år (€ 20,83 om året). For dyrere høreapparater finder du priser i følgende oversigt.

meget - Farve: #418D44! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap offentlig forsikring"> Beregn told & gt; & gt;

Den mest omfattende bekymringsfrihed tilbyder fuldstændig beskyttelse. Her er du pris i den laveste kategori til € 33,45 pr. År eller € 94,95 til € 3 år (€ 31,65 pr. År) eller € 161,95 til € 6 år (€ 26,99 pr. År). I følgende oversigt finder du yderligere prisorienteringer.

meget - Farve: #418D44! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap offentlig forsikring"> Beregn told & gt; & gt;