ICP® Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

Arbejdspladser med en høj støjforurening, der er obligatorisk til at bære høringsbeskyttelse. Imidlertid er det forbudt at bære høreapparater under den beskyttende orientering af hørselsbeskyttelse for hørehæmmende mennesker. Men hvis høreapparatet fjernes, opstår der nye farer, såsom manglen på opfattelse af advarselssignaler eller talt. En løsning til det resulterende dilemma: ICP -høreapparater.

ICP høreapparat Applikationsområder

ICP høreapparater tjener først Personligt beskyttelsesudstyr i form af en høreværn er obligatorisk for arbejde som dette. Det er dog ikke tilladt at bære et konventionelt høreapparat under deres hørebeskyttelse. Dette skyldes, at en fare for hørelse ikke kan udelukkes, når man bærer høreapparater og hørebeskyttelse. For at beskytte både høringen af ​​arbejderne og for at imødekomme sikkerhedskravene finder brugen af ​​ICP -høreapparater sted.

forudsætninger for høreapparater

ICP står for isolerende kommunikationsplast og beskriver høreapparatets funktion: De isolerer den omgivende støj, men sikrer på samme tid, at advarselssignaler og sprog forbliver hørbare . En grundlæggende forudsætning for at sikre hørebeskyttelse med den samtidige sprogforståelse er den selektive forstærkning af udvalgte frekvenser. Derudover skal der oprettes et arbejdspladsprogram, der forhindrer lydforstærkning ved høring af høring af volumen og inkluderer en klar adskillelse af sprog og støj.

ICP høreapparat Omkostninger

Omkostninger, der opstår for indkøb af et ICP -høreapparat, der skal bruges på arbejdspladsen, er dækket af handelsforeningens handel og varelogistik, hvis visse krav er opfyldt. Et grundlæggende krav er, at der allerede skal være et professionelt høretab.