Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton høreapparater

Virksomheden kaldte Interton har eksisteret i mere end 60 år nu. Virksomheden blev grundlagt i Köln i Tyskland. I dag hører virksomheden til den danske GN -gruppe. Målet er at producere billig på den anden side at producere funktionelle høreapparater. Mennesket skal være i stand til at høre bedre igen på en ukompliceret måde og kompensere for høretabene. Hæreapparatet sælges af Interton i mere end 70 lande over hele verden.

Hvis du aktivt vil deltage i handlingen på trods af dit høretab, skal du overveje et godt høreapparat. Teknisk udvikling er kommet kraftigt i de senere år. Huset bliver mindre, men de moderne høreapparater skinner med den nyeste digitale teknologi og ydeevne.

Virksomheden Interton

I 1962 blev virksomheden Interton grundlagt af Hans Herbert Türk og Helmuth J. Türk i den tyske by Köln. Interton har kun været en del af den danske GN -gruppe siden 2005. Virksomhedens mål er at give folk med høreproblemer et bedre liv gennem "væsentlig høring".

Fokus er på:

  • Pris-præstationsforhold
  • Enkel drift
  • Kompakthed
  • Komfort
  • Sprogets forståelighed

Disse enheder sælges af Intertone i mere end 70 lande over hele verden.

de nyeste Intertone høreapparater

Interton Move

Interton-bevægelsen fra GN-hearing er optimalt tilpasset til en aktiv livsstil og tilbyder trådløs forbindelse, lang batteri på op til tredive timer og direkte streaming. Med forskellige designs dækker Interton Move alle typer høretab.

Fokus er på krystalforstærkning af akustiske signaler og sprog i høje miljøer - når alt kommer til alt vil du være i stand til aktivt at deltage i diskussioner, selv i alderdom. Du kan med sikkerhed skjule interferens og vindlyde, at Interton Move intelligent dæmper lyde uden situationen kunstigt vises. Ergonomisk design og robusthed Få intertonen til at bevæge sig den perfekte ledsager i hverdagen.

stærk computerkraft

Så Interton Move kan tilbyde dig en perfekt lydoplevelse når som helst, er enhederne udstyret med en hurtigt beregende chip. Dette analyserer situationen for dig og tilpasser automatisk dit høreapparat til det.

Umiddelbart klar til brug

Med kun tre timers indlæsningstid er høreapparatet umiddelbart tilgængeligt for dig med fuld ydeevne. Hørelseshjælperne oplades induktivt i den angivne opladningsstation. Tilslut dine høreapparater til din smartphone og nyd musik, podcasts eller tv -tone med direkte streaming. Du kan også bruge smartphonen som en fjernbetjening til enhederne og diskret justere volumen eller udføre programændringer.

Interton Ready

Interton Ready er lavet til iPhone og dækker alle former for høretab. Det fås i fire præstationsniveauer og i RIC, HDO, CIC, ITE og ITC -design. De små og diskrete høreapparater er specialiserede i samtaler i høje miljøer og består af hud -venligt nanobt materiale.

Du drager også fordel af direkte streamingmuligheder for podcast, musik og opkald. Volumen og høreprogram, indstil dig afslappet via din smartphone, uden at nogen bemærker, at du kan håndtere dit høreapparat. Din smartphone understøtter dig også, hvis du ikke kan finde dine høreapparater. Hærehjælpsfinderen viser dig den aktuelle placering af dine enheder.

Takket være robust design ledsager høreapparatet dig på lang sigt. GN -teknologi garanterer dig af høj kvalitet i produktionen af ​​enhederne.

Lyt individuelt med definerede høringsprogrammer

Interton Ready giver dig muligheden for at indstille personlige høringsprogrammer til for eksempel musik. Dette giver dig Interton klar en lydkvalitet og lydfarve, der er helt skræddersyet til dine behov.

Støj filtreres af enhederne, og sproget forstærkes for dem. Du kan selv vælge høringsprogrammet eller bruge den intelligente automatiske automatiske automatiske automatiske automatiske. Derefter tilpasser dit høreapparat den respektive situation uden din indgriben. Som et resultat kan du aktivt deltage i samtalen i høje miljøer.

Teknologieniveauer og forskelle fra Intertone høreapparater

De fleste af Interton -produkterne har i alt fire præstationsniveauer. Disse henviser også til prisen på høreapparatet. Hos Interton er der det højeste teknologiniveau med nummeret 6. Hvis du har en høj standarder eller opretholder en aktiv livsstil, er teknologieniveau seks især velegnet til høreapparater fra Intertone.

Ellers har du også muligheden for at vælge et medium teknologiniveau på tre og fire, og sådanne intertone høreapparater er også tilgængelige. Hvis du har typiske høresituationer, der er forudsigelige, og kravene i din hverdag er enkle, kan det være teknologieniveau fire eller tre.

Det enkleste teknologiske niveau for Intertone høreapparater henviser til teknologiniveauet med nummer 2. Dette niveau er velegnet til diskussioner i små grupper i et roligt miljø, en-til-en-diskussioner og tilhængere, der er mindre socialt aktive. Selvfølgelig kan du også lave et godt tv med det.

interton høreapparater app & amp; Tilbehør

høreapparaterne fra Interton tilbyder yderligere funktioner med det tilbehør, der leveres af producenten. Hærehjælpens centrale funktioner kan kontrolleres ved hjælp af en Intertone -app.

  • Interton Sound App - Mistede høreapparater findes med Interton Sound -appen. Derudover kontrolleres trådløse forbindelser til tv eller I-POD med Interton Sound-appen. Appen tilbyder også muligheden for at opbevare personlige høringsprogrampræferencer. Hæreapparatet er lavet til iPhone og tillader direkte streaming med Apple-enheder og yderligere funktioner, når du bruger den med en Apple-enhed.
  • TV Streamer 2 - TV Streamer 2 tjener til at streame tv -tonen direkte ind i høreapparatet. Forbindelser med stereoanlæg eller computere er også mulige.
  • multi mic - Multi Mic understøtter forstærkningen i samtaler på afstand eller kan bruges som en tabelmikrofon.
  • Telefonklip 2 - Telefonklippet 2 transmitterer musik og opkaldstone til høreapparatet. Dette kan styres via Sound -appen.
  • Fjernbetjening 2 - Fjernbetjening 2 tilbyder en hurtig måde at kontrollere de grundlæggende funktioner på høreapparatet. Dette gør det muligt at indstille volumen og programmer og informere om opladningsstatus. Derudover kan fjernbetjeningen forbindes til multi-mic.