Kinder-Hörgeräte: Modelle, Kosten & Erfahrungen | MySecondEar

Hos børn er hørelsesreduktioner blandt de mest forekommende medfødte sensoriske lidelser. Cirka 170 millioner børn påvirkes over hele verden. Børns høreapparater kan afhjælpe situationen, og de muligvis negative konsekvenser af lyttebegrænsninger for udviklingen af ​​unge kan regulere. De indeholder nogle specielle egenskaber, der gør dem egnede som akkompagnement til det barnlige liv.

høretab/høretab hos børn

I tilfælde af høretab er høreapparater ikke kun relevante inden for høringsområdet. Den aktive undersøgelse af miljøet er ekstremt markant for udvikling af børn, både sprogligt og socialt. Til dette formål skal interaktion med andre som et middel til orientering i verden og børns udvikling primært forstås. Bindinger og forhold, der danner det følelsesmæssige grundlag for personlig udvikling for unge, er også knyttet via den (sproglige) kontakt med medmennesker. Lytning er derfor en betydelig del i støtte fra de nævnte processer, og det er grunden til, at begrænsninger i lytningen skal behandles tidligt, hvis det er muligt. Hørelsesnedsættelser behandles normalt godt med høreapparater eller i sjældne tilfælde med implantater og hjælper børn med at blive et ukompliceret forløb i deres barndom.

Hvornår har et barn brug for et høreapparat?

For at besvare dette spørgsmål skal der udbetales til mulige tegn på de første tegn, der angiver hørselsreduktion. Dette inkluderer sjældne indlæg, manglende interesse for akustiske stimuli som musik, højttalende, svigtende skræmmende med høje lyde. Babyer er også slående, hvis de ikke leder efter støjkilder. I disse tilfælde skal det afklares, om der kræves et børnehjælp. Høringstest udføres hurtigt og smertefrit i form af lytningsscreeninger til diagnose. Her bestemmes både typen og graderne af høretab til at udlede passende interventioner, hvormed lytning understøttes og komfort garanteres.

børns høreapparater

Generelt anbefales

til børn og unge under 16 år. Disse er robust bygget, støv og vandafvisende såvel som præcist for at modstå den udtalt fysiske aktivitet hos de unge luftfartsselskaber. En bred vifte af forskellige farver bidrager til at øge fornemmelsen -god oplevelse. I det bedste tilfælde er en statusdisplay også knyttet til enheden til forenklet drift fra forældrene.

høringsbehovet ændres med skolen på skolen, da forståelsen af ​​sprog i forskellige hørselsmiljøer skal garanteres for at sikre holistisk deltagelse i det interaktive miljø i og uden for skolen. Børns høreapparater skal overbevise både i klassen og på skolegården og muliggøre vellykket læring samt etablering af kontakter. I skolesektoren kan yderligere tilbehør yderligere øge barnets uafhængighed og fleksibilitet.

knogledningshører til børn

Hvis du ikke kan bruge tilpasningen af ​​et konventionelt HDO -høreapparat, er knogledningshærehjælpere en anden måde at lytte til børn på. På den ene side er knogledningsenheder tilgængelige til at klæbe fast. Med disse er en limadapter fastgjort til huden bag øret, hvorpå en lydprocessor er fastgjort. Hverken en operation er påkrævet for denne formular eller er risikoen for kraniet deformation øget. På den anden side bruges børn ofte til børn, som har vist sig at være brugervenlige i barnlig leg og når de bevæger sig. Imidlertid bør en festtid for længe undgås for at forhindre trykpunkter.

cochlea implantat hos børn

På trods af temmelig sjælden forekomst, cochlea implantater bruges også som en høringsløsning for børn, forudsat at visse områder i øret allerede er for dårligt beskadiget eller beskadiget At det ikke er muligt af andre grunde at bære et konventionelt høreapparat. Cochlea -implantater kan bruges, selvom hårcellerne eller indre ører er beskadiget. Indsættelse af implantatet anbefales endda i en ung alder, da udsigterne til at lære en solid høring og en standard -venlig børneudvikling er så lovende. Dette er dog en ikke ubetydelig kirurgisk indgriben, hvor komplikationer kan forekomme, og som derfor bør overvejes omhyggeligt.

forskel mellem børns og voksne modeller

Teknisk set er høreapparater til børn og voksne meget ens, med børns høreapparater har forenklet drift. På grund af den mere udtalt bevægelse og følgelig er høreapparater for børn særlig robuste og mod vand og støv. LED -annoncer forenkler også operationen for forældre og fremmer muligheden for at tage ansvar fra børnene. En anden sondring er vist i designet: Børns høreapparater kan normalt vælges fra en farverig farvepalet for at øge accept inden for aldersgruppen og for at beskytte den følsomme børns hud lavet af hypoallergeniske materialer. I sidste ende er en barnelås almindelig for batterirummet.

Børnehærehjælpemidler

Omkostningerne til børns høreapparater varierer stærkt afhængigt af modellen og rækkevidden af ​​funktioner. Det kan hurtigt forventes til en pris på over 700 € pr. Øre. Det skal dog huskes, at de lovbestemte sundhedsforsikringsselskaber overtager et beløb på op til € 786,86 pr. Øre, nogle gange er der også en holistisk antagelse af omkostninger. Det er bedst at finde ud af mere direkte fra dit sundhedsforsikringsselskab om omkostningsoverførselsbeløb.

høreapparat akustikere til børn

Hvis du har mistanke om høring af høring af dit barn, skal du se en læge så hurtigt som muligt for at opnå sikkerhed. Hvis mistanken bekræftes, skal udbuddet med passende høreapparater håndteres. Til valg, tilpasning og indstilling af høreapparater hos børn, pedacusticists . Fagfolkene i høringspleje, der specialiserer sig i børn og unge, har kendskab til barnets høringsorganer og udviklingsforløbet og behandler med empati og børnevenligt arbejdsmateriale. Det er værd at kigge efter et pedakel i nærheden, som både du og dit barn har tillid til, for på grund af den konstante vækst skyldes hyppige besøg hos specialisten.