Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

høreapparater og hovedtelefoner - er det muligt?

Hovedtelefoner er uundværlige fra det store flertals liv. Men hvad sker der, hvis hørelse af svaghed bestemmes, og at bære et høreapparat ordineres? Du behøver ikke at gøre uden at lytte til musik. I denne artikel kan du finde ud af, hvilke muligheder der opstår for iført høreapparater og hovedtelefoner

Hovedtelefoner til høreapparat Bærere: Kan du bære hovedtelefoner med høreapparat?

Spørgsmålet om, hvorvidt hovedtelefoner kan bæres på trods af høreapparater, skal ses på en differentieret måde. Hvis du bærer en ido -hørelse, er søgningen efter hovedtelefoner relativt let . Uanset om IIC, CIC eller klassisk ido-normalt alle disse modeller på eller over-ear hovedtelefoner over.

& lt; ü & gt; I tilfælde af en hdo eller ric høreapparat er bedst egnet over-ear hovedtelefoner. for ric og rite modeller Skulle det nås til særligt store hovedtelefoner, da hovedtelefonerne kunne være foruroligende, hvis de ikke passer fuldt ud over mikrofonen. For så vil høreapparatet potentielt absorbere ekstern støj. Det skal også betales til en tilstrækkelig fjernelse af høreapparatmikrofonen fra hovedtelefonernes højttaler for at undgå feedback.

I sidste ende tilrådes det at teste forskellige hovedtelefoner med hensyn til deres individuelle præferencer . Så søgningen kan tage et stykke tid og gøre det vanskeligt at gøre afhængigt af modellen.

høreapparater bruger som hovedtelefoner

Hvis du vil omgå din hovedtelefonsøgning, kan du også bevidst vælge et moderne høreapparat med Bluetooth og streamingfunktion . Disse høreapparater kan bruges som hovedtelefonudskiftning , blandt andet, og tilbyder undertiden separate musikprogrammer, hvor du kan perfektionere din lytteoplevelse. Så du gemmer køb af yderligere hovedtelefoner og nyder musik, podcast og navigation direkte gennem output fra dine høreapparater.

Hovedtelefoner med høreapparatfunktion

Igen og igen hører du den omvendte konklusion, at hovedtelefoner kan bruges som høreapparater og dermed påtage dig funktioner på begge enheder. Især Apple har en relativt bred vifte af nyttige funktioner, når det kommer til hørefunktioner. Et medicinsk høreapparat erstatter ikke hovedtelefonerne . Du kan finde ud af mere om brugen af ​​AirPods som udskiftning af høreapparat her .