Neues Hörgerät: Wie oft zahlt die Krankenkasse Hörgeräte?

Nyt høreapparat: Hvor ofte betaler sundhedsforsikringsselskabet høreapparater?

meget Clipboard Skriv; krypteret medier; gyroskop; billede-i-picture "tilladtfullscreen =" ">

meget Nogle begrænsninger og betingelser, der skal tages i betragtning.

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at der er to typer sundhedsforsikring i Tyskland: lovpligtig sundhedsforsikring og privat sundhedsforsikring. Lovpligtig sundhedsforsikring er obligatorisk for de fleste mennesker i Tyskland og finansieres med bidrag, der betales af arbejdsgivere og ansatte. Privat sundhedsforsikring er frivillig og finansieres med bidrag, der betales af den forsikrede.

Hvor ofte betaler sundhedsforsikringsselskabet høreapparater?

Indtil videre er en brugstid for høretab og om nødvendigt for at sikre de fornyede omkostninger.

Vi støtter dig bedst muligt for at sikre sundhedsforsikringsbidraget på op til 1.500,00 euro.

Har du spørgsmål? Du er meget velkommen til at søge råd fra vores høreapparateksperter gratis og uden forpligtelse. Vi vil med glæde informere dig om alle tjenester, du måtte have. Hvis du køber høreapparater fra os, overtager vi hele behandlingen og faktureringen med sundhedsforsikringsselskabet for dig.

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;

privat sundhedsforsikring

Privat sundhedsforsikring kan betale høreapparater under visse betingelser efter 5 år. Det er dog vigtigt at bemærke, at fordelene ved privat sundhedsforsikring fra forsikring varierer til forsikring, og det er derfor vigtigt at finde ud af om fordelene ved din egen forsikring på forhånd.

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;

mere information

Det skal også bemærkes, at der er særlige regler for børn og unge i Tyskland, der har brug for høreapparater . Lovpligtig sundhedsforsikring betaler normalt høreapparater for børn og unge op til 18 år.

Generelt er det altid nødvendigt at informere dig selv om dine egne tjenester sundhedsforsikringsselskab på forhånd for at forstå, hvor ofte og under hvilke betingelser dit helbred Forsikringsselskab til høreapparater. Det kan også være nyttigt at kontakte høreapparatfabrikanten eller en høreapparat akustikere for at få yderligere information og support.

meget Class = "Shopify-citat-knap-knap Public-Insurance"> Kontakt nu & gt; & gt;