Otoplastiken Erfahrungen und Wissenswertes

ørepas og otoplastik i moderne høreapparater

I dagens verden er et moderne høreapparat ikke kun meget let og lille, det bringer også en enorm præstation. Moderne teknologier gør det muligt at optimere din høring ved hjælp af høreapparatet. Jo længere du udnytter mulighederne for de nye teknologier, jo bedre vil dit lytteindtryk i sidste ende være. Den afgørende faktor er naturligvis styrken af ​​din hørelsesreduktion på den ene side, og på den anden side også høreapparatmodellen. Otoplastics bruges til HDO -høreapparater.

Hvad er otoplastik?

otoplastics er intet andet end den direkte forbindelse mellem dit øre og høreapparatet. Disse otoplastik er enten forbundet direkte til lydslangen eller fast til huset.

Otoplastikken sikrer det maksimale sikre greb om dit høreapparat inden for auriklen. I tilfælde af at du har et højkladeret høretab, vil dette favorisere forstærkningseffekten markant.

Vi har sammenfattet denne vejledning til dig, hvor du kan finde alle oplysninger om otoplastik. Vores eksperter til høreapparater er meget glade for at give dig ikke -bindende og gratis på telefonen. Hos os får du anbefalinger og individuel rådgivning til dit perfekte høreapparat. På denne måde kan du mestre alle høresituationer perfekt i fremtiden. På anmodning kan du aftale en aftale med vores høringspersonale direkte på telefonen.

dit individuelle øregenskab

Dit høretab er individuelt, og dit indre øre med øregangen er lige så umiskendelig som dit fingeraftryk. Dette betyder, at din situation er unik og skal undersøges og evalueres i overensstemmelse hermed. Vidste du, at dit indre øre eller øregang er så unik? Derfor er det nødvendigt først at gøre et nøjagtigt præcist indtryk af dine øregang, så otoplastikken finder det optimale greb i dine ører.

For at være i stand til at fremstille otoplastikken individuelt til dit fremtidige høreapparat, optager akustikeren et såkaldt indtryk. Kun på grundlag af dette kan en otoplastik skræddersyet til din øregang, som derefter virkelig passer perfekt i dit øre.

Oprettelse af otoplastik er håndlavet. Akustikeren introducerer en masse silikone til den del af øregangen, hvor otoplastikken skal bruges. Silikonemassen hærder i øret, og derfor får akustikeren et præcist indtryk af din ørekanal med dette indtryk. Med den følsomme hud inde i dit øre kommer materialet imidlertid ikke i kontakt. Vores akustikere arbejder så omhyggeligt og rutinemæssigt, at processen er helt ufarlig og smertefri for dem. Baseret på reduktionen er det derefter muligt at miste alle detaljer om din øregang. Den rigtige form tæller her, for ellers forbliver dit høreapparat ikke, hvor det skal være. I de fleste tilfælde fremstilles otoplastik i et specielt laboratorium.

maksimal komfort, når du bærer et høreapparat

otoplastik er lavet af silikone eller anden plast såsom akryl. Den afgørende faktor er naturen på den ene side og på den anden side følsomheden af ​​din øregang. De materielle egenskaber er forskellige, det samme gælder for graden af ​​hårdhed.

otoplasty hård eller blød?

Som regel forbliver otoplastik i din øregang i flere timer om dagen. For at gøre otoplastikken så lidt mærkbar som muligt bruges både bløde og hårde materialer.

Nogle gange sker det, at de forårsager allergi, der bruges til otoplastik. I sådanne tilfælde kan otoplastierne endda være forgyldt eller glaseret. Som et resultat gives der ingen direkte kontakt af huden med plasten. Thermotec og Neuacryl bruges også ofte som allergenfri plast.

De vigtigste egenskaber ved ørepas til høreapparater er:

  • Høj modstandsdygtighed
  • Hudtolerance
  • Fit

otoplasty hørebeskyttelse

Vidste du, at otoplastik har en anden mulighed? De kan også bæres som individuel hørebeskyttelse. Der er endda specielle hovedtelefoner, der fungerer som hørebeskyttelse på den ene side, og på den anden side bruges til at videresende lyd.

otoplastics bruges også som individuel beskyttelse til hørelse, fordi de tilbyder bedre at bære komfort end de sædvanlige ørepropper. Derudover er den beskyttende effekt meget bedre.

Især professionelle musikere, musikere og andre professionelle grupper, der skal være i stand til at forstå lyde og sprog, bruger for det meste denne individuelle beskyttelse til hørelse.

otoplastics forfalsker ikke lyden og frekvenserne af sprog og musik, hvilket desværre ofte er tilfældet med enkle materialer.

Også en masse moderatorer på tv og radio, hovedtelefoner værdsætter som otoplastier samt sikkerhedsstyrker og journalister. Så det er lettere for dig at høre og forstå sprog på trods af den omgivende støj. Prisen for sådan otoplast er også baseret på anvendelsesområdet, og prisfastsættelsen afhænger blandt andet af materialet.