Pädakustiker: Hörakustik für Kinder und Jugendliche | MySecondEar

Pedacustics er et underområde af hørende akustik, der fokuserer på høring af børn. Ud af 1000 børn høres et eller to børn allerede ved fødslen ved fødslen. Dette resulterer i en fare for barnets personlige og sproglige udvikling, og det er grunden til, at en tidlig, aktiv høringsfremme er betydelig for at forhindre sprogudviklingsproblemer. Høring af akustik, der er specialiserede i behandling af høring af børn , kaldes pedacastik. Ud over viden om de særlige træk ved høringen af ​​børn og spædbørn kræver det professionelle felt inden for pedacutik særlig følsomhed i håndteringen af ​​barnets patienter og deres forældre.

forudsætninger og videreuddannelse som et pedakel

For at gennemgå videreuddannelse fra høringspersonalet til et pedakel kræves der tre års erhvervserfaring eller en hørende akustisk mesterskabstitel. 'Pedacusticists' er endnu ikke et beskyttet udtryk, så at høre akustikere kan også kalde sig selv en pedacitiker uden videreuddannelse. Yderligere uddannelse inkluderer både teoretisk og juridisk og praktisk indhold, som på den ene side inkluderer medicinsk viden til barnlig hørelse og sprogudvikling, på den anden side praktisk applikationskendskab til måling af hørelse Tab og høreapparatjustering hos børn.

Derudover skal kompetencer til håndtering og kommunikation med børnenes patienter såvel som den nødvendige følsomhed for forældrenes involvering læres. Disse komponenter diskuteres som en del af en pædagogisk læringsblok. Et holistisk syn på barnet er beregnet til inden for behandlingen, hvor mulige ledsagende, for eksempel taleterapi, terapimuligheder er inkluderet. Til dette formål kræves viden om yderligere terapiforanstaltninger, hvilket understøtter psykologisk viden ud over følsomme rådgivning. En vellykket undersøgelse af børn er kun mulig, hvis den nødvendige specialkendskab suppleres med børnevenligt arbejdsmateriale.

pedacoustics find

Det kan antages, at hørende akustikere, der har trænet som pedantiker, har den nødvendige kompetence til at behandle spædbørn og børn op til 17 år. Når man vælger den passende akustiker, er den geografiske placering en gyldig beslutning -skabende faktor. Da der kan forventes relativt hyppige besøg, skal pedikastik nås med en lav køretid, hvis det er muligt. Det er dog meget vigtigere, at barnet og forældrene føler sig i gode hænder, og at et grundlag for tillid kan opbygge til behandlingen. En god følelse er især afgørende for barnets velbefindende og har en positiv effekt på behandlingsprocessen.

høretab hos børn

Et eller to af 1000 børn høres i fødslen. Forskellige tegn kan give information om høring af børn:

  • Manglende forsøg på at efterligne det talte
  • Uinteresse i støj eller musik
  • Stærk koncentration, når du lytter
  • Meget højt taler
  • Manglende reaktion, når man adresserer barnet

Triggere er forskellige og spænder fra moderens sygdomme (f.eks. Toxoplasmosis, cytomegaly, rubella) til komplikationer ved fødslen (f.eks. Mangel på ilt) til tænderproblemer (f.eks. I sjældne tilfælde mæslinger og fåresyge). Genetiske defekter kan også øge sandsynligheden for høretab prenatal. I barndommen repræsenterer mellemørinfektioner eller overdreven støj yderligere risikofaktorer for hørselsskader.

For den tidlige bestemmelse af høreproblemer bør alle test, der tilhører Pedacutics, opfattes i U3 til U8 -undersøgelser. Disse overtages normalt af sundhedsforsikringsselskabet. Den tidlige bestemmelse af den tidlige bestemmelse kan bidrage til succesen med høringen af ​​høringspleje og potentielt negative påvirkninger på (sprog) udvikling af barnet.

høreapparater til børn

Ved hjælp af pedacitikeren vælges egnede høreapparater til barnets patienter . Enhederne adskiller sig fra voksne enheder i form, farve og udstyr. For børn er der ingen IDO -høreapparater til børn på grund af den lille plads. Med hensyn til farve udvides spektret på den anden side: en række lyse farver er tilgængelig for at have en særlig tiltalende effekt på de unge luftfartsselskaber. Så at hørselsskader ikke står i vejen for barnets spil, børns høreapparater er robuste, støv -resistente og vandtæt. Yderligere tilbehør sikrer også sikring, der forhindrer dig i at miste.