Phonak Paradise Erfahrungen Test

Phonak Experience Report

meget ; Krypteret medier; gyroskop; billed-i-billede "tilladtfullscreen =" ">

meget a href = "/produkter/phonak-nudeo-paradis"> phonak audeo paradise . Niklas har båret høreapparater i over 20 år og deler sine oplevelser med phonak audeo paradise .

Vigtigt: Det er en subjektiv vurdering af hans egen slidoplevelse, som på ingen måde skal gælde for enhver høreapparatbærer. Hvis du har brug for rådgivning, når du vælger et høreapparat, bedes du kontakte vores lytterkonsulenter.

Jeg er interesseret i Phonak høreapparater & gt; & gt;

Før du bærer dette høreapparater Jeg havde oticon-hearing aids . Lyden af ​​ phonak høreapparater er lidt anderledes, hvorfor jeg kun var nødt til at vænne mig til lyden i en dag eller to. Efter to indstillinger, der varede i cirka ti minutter, høreapparater optimalt tilpasset mit høretab.

Generelt havde jeg ingen klager over brugen af ​​ høreapparater . Selv i store værelser, som det er tilfældet her på kontoret, kan det være lidt hally fra tid til anden. Men selv i denne komplekse situation havde jeg ingen problemer med at forstå mennesker, der var lidt længere væk. I sociale situationer, såsom restauranter eller barer, arbejdede høreapparater også fremragende. Højttalerne blev godt filtreret ud, og baggrundsstøjen blev reduceret. Hvis jeg stadig havde brug for noget vejledning, var det relativt let og hurtigt at bruge min iPhone.

div>

Vindstøjundertrykkelsen fungerede også meget godt gennem aktive ventilationerne . Jeg plejede at høre nogle vindstøj fra tid til anden på kupes , men det var med aktive åbninger < /A> ikke mere problem. aktiv udluftning ser ved første øjekast ganske uspektakulær og normal ud. Det er dog en intelligent lytter der åbner eller lukker afhængigt af høresituationen. Vent er lukket i højere situationer, såsom i en metro eller i en restaurant. I modsætning hertil er det åbent i normale eller mere støjsvage situationer. Denne funktion er især nyttig for dem, der har medium høretab, fordi de kan opfatte flere ydre lyde gennem en åben udluftning.

Meget Når aktiv udluftning , er en klar støj. Denne lyd kan være irriterende i begyndelsen, men efter et par dage vænner du dig til den.

oticon høreapparater . Her skal du justere Bluetooth -indstillingerne manuelt og forbinde høreapparater . Her vil jeg gerne have en lavet til iPhone -integration.

Et af de positive aspekter af phonak audeo paradise er den såkaldte "håndfri" på telefonen. Du kan ringe til opkald uden at få smartphonen ud af lommen og ringe direkte via høreapparatet. Tapkontrolfunktionen er meget praktisk, fordi opkald kan tages på øret med en dobbelt type eller bruge Siri.

Generelt er phonak audeo paradise Funktioner, der forbedrer hørelsen og gør livet lettere.

phonak tilbehør: forbedret brugervenlighed gennem yderligere funktioner