ReSound Hörgeräte: ReSound ONE | Erfahrungen & Test 2024

Resound Experience Report

meget ; Clipboard writ; krypteret medier; gyroskop; billede-i-picture "tilladtfullscreen =" "> meget Resound One . Niklas har båret høreapparater i over 20 år og deler sine oplevelser med Resound One .

Vigtigt: Det er en subjektiv vurdering af hans egen slidoplevelse, som på ingen måde skal gælde for enhver høreapparatbærer. Hvis du har brug for rådgivning, når du vælger et høreapparat, bedes du kontakte vores lytterkonsulenter.

meget -E ') "style =" marginbund: 0! Vigtig; baggrundsfarve: #418d44! Vigtigt; " Class = "Shopify-citat-knap-knap offentlig forsikring"> Jeg er interesseret i rydende høreapparater & gt; & gt;

meget amp; rie lytter - udstyret, der tager en skiller sig ud fra sine forgængermodeller. m & amp; rie lytter sidder subtilt i øret, lyde og lyde opfattes for det meste af brugere, kun i en vanskeligere situationer er Bruges på mikrofonerne i høreapparat . Den sædvanlige funktion af en modtager------anal hörgeräts forbliver, men høreapparat til det respektive Brugerens øreform. Det er et højere mål for modellen at lytte så naturligt som muligt, så det blev overvejet med en åben konstruktion for at undgå "tunneleffekten" (hul tone, når man taler). Derudover skaber Resound One en lyd, der er baseret på den naturlige behandlingsproces for at lytte i hjernen.

Resound One giver dig mulighed for at fokusere på det væsentlige i støjende situationer. For eksempel opfattes gadestøj kun. Her skal du ikke ledes af den oprindelige antagelse om, at du hører værre, fordi sprog er meget tydeligt fremhævet. tilknyttet app tillader yderligere justeringer og vægt på sprog. Her kan tale om 'tale klarhed' fremhæves endnu mere. Det skal dog påpeges, at dominerende talere er meget til stede og høres stærkere. Men dette kan også justeres I appen ved funktionen 'Hør alle'.

I området af appen er den ukomplicerede forbindelse via Bluetooth positiv. Andre nyttige funktioner i applikationen er accept af opkald eller navigationen direkte over høreapparat , hvorved lydstyrken også varierer variabel via app kan justeres. At lytte til musik (med kupler) skaber også en solid lyd og er derfor tilfredsstillende. I sidste ende skal det understreges, at fjerntilpasningen fungerer en -vej -fri og også kan udføres.

Ulemper ved lyder en 9 m & amp; rie er mindre underskud, når man lytter i halling-værelser-here andre høreapparater leverede bedre resultater. Derudover skal det kritiseres, at delvis fløjtende lyde forekommer i styret af løse lyttere, såvel som når de lytter til musik fra overøret. Den stærke dæmpning af baggrundsstøj kan oprindeligt opfattes som usædvanligt. Desuden har den rumlige opfattelse behov for forbedring for at øge fremhævningen af ​​særligt dominerende talere.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at oplevelserne med den respektive høreapparat kan variere med høringsfølelsen. Forskellige modeller er tilgængelige, som er tilrådeligt afhængigt af styrken af ​​høretab. Rådgivning og tilpasning af enheden til dine individuelle behov af vores høringspersonale anbefales.

Jeg er interesseret i ryd hørehjælpemidler & gt;

Resund tilbehør: Forbedret brugervenlighed gennem yderligere funktioner