Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung Smartphone Hørehjælp kompatibel

Samsung er en velkendt producent af smartphones, tablets og andre elektroniske enheder. Mange Samsung -enheder er også kompatible med høreapparater, hvilket betyder, at de kan forbindes til høreapparater for at forbedre høringsydelsen for mennesker med høretab.

En af de specielle funktioner på Samsung -enheder, der er kompatible med høreapparater, er deres evne til at forbinde høreapparater direkte via Bluetooth. Dette gør det muligt for brugeren at overføre musik, videoer og andet lydindhold direkte fra sin Samsung -enhed til hans høreapparater.

Hvilke Samsung -smartphones er kompatible?

som Samsung -smartphones er kompatible med høreapparater afhænger helt af producenten. Vi har allerede skrevet specifikke artikler om apps fra de enkelte producenter. Der finder du også en liste over alle Samsung -kompatible smartphones. Du kan finde mere information her:

Samsung -enhederne, der er kompatible med høreapparater, tilbyder også en række indstillingsmuligheder, der gør det muligt for brugeren at tilpasse høreapparatet til deres individuelle behov. Dette inkluderer indstilling af lydstyrken, tilpasning af lyden til brugerens individuelle præferencer og muligheden for at minimere baggrundsstøj.

Et andet specielt træk ved Samsung -enheder, der er kompatible med høreapparater, er deres støtte til stemmekontrol. Dette gør det muligt for brugeren at foretage opkald, kontrollere musik og sende beskeder ved blot at bruge sin stemme. Dette kan være særligt nyttigt, hvis brugeren skal frigøre hænderne for at udføre andre opgaver

høreapparater Opret forbindelse til Samsung Smartphones

parring om "tilsluttede enheder"

 1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
 2. Tryk på "Tilsluttede enheder" og derefter "Par ny enhed".
 3. Vælg dit høreapparat på listen over tilgængelige enheder.
 4. Hvis du har flere høreapparater: Vent på det første høreapparat, og tryk derefter på det andet høreapparat på listen over tilgængelige enheder. Når begge er koblet, er status "aktiv, venstre og højre".
 5. For at ændre indstillingerne skal du trykke på indstillingerne for "Indstillinger" ved siden af ​​navnet på høreapparatet.
 6. parring om "høreapparater"

  Vigtigt: Følgende metode fungerer bedst med ASHA-kompatible høreapparater.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din enhed.
  2. Tryk på "AIDS" og derefter på "høreapparater".
  3. Tryk på Næste og par derefter på ny enhed.
  4. Vælg dit høreapparat på listen over tilgængelige enheder. Høreapparatet skal være i koblingstilstand. Hvis du har flere høreapparater, skal du vente til det første høreapparat er koblet og derefter trykke på det andet høreapparat på listen over tilgængelige enheder. Når begge er koblet, vises en meddelelse som "Aktiv, venstre og højre" i status.
  5. fazit

   Samlet set tilbyder Samsung -enheder, der er kompatible med høreapparater, en fremragende måde at forbedre høringsydelsen hos mennesker med høretab. De gør det muligt for brugeren at overføre musik og andet lydindhold direkte fra hans Samsung -enhed til hans høreapparater og tilbyder også en række indstillingsmuligheder til at tilpasse høreapparatet til hans individuelle behov. De understøtter også stemmekontrol, hvilket gør det til et praktisk valg til daglig brug.