Tieftonschwerhörigkeit: Ursachen, Symptome, Behandlung

dybt -lound høretab: Hvad er det?

Depireless høring er en af ​​

Derudover er dyb -lound høring på det ene øre et potentielt ledsagende symptom på cervikale vertebrale vanskeligheder . I nogle tilfælde øre lyde , svimmelhed, og hyperacusis

symptomer: Genkend dybt -lyd hørtab

Mennesker, der bliver hørt fra et høring -mere høretab kan ikke høre dybe frekvenser på 2000 Hertz eller lavere. Selve lyttevolumen påvirkes normalt ikke, men forståelsen er stadig begrænset. Som et resultat er de berørte stadig temmelig gode at have en -til -en -diskussioner. På den anden side repræsenterer gruppeunderholdning og samtaler i høje miljøer en meget større vanskelighed. Det bemærkes også, at bastoner er særlig vanskelige at forstå, når man lytter til musik eller dybe stemmer.

Diagnose: Hvordan er en dyb -lyd høring?

Ved hjælp af høringstest oprettes et ler -audiogram. Dette viser høringskurverne for den patient, som hørselsgrænsen kan læses til. Høringstærsklen beskriver den hyppighed, at tonerne er synlige for den respektive person. Dette er to kurver- luft- og knoglelinjekurven- der tillader udsagn om oprindelsen af ​​høretab. Følgelig er det muligt at beslutte, om den mangel, der udløser dyblydt høring, kan placeres i det indre eller mellemør.

dyb -lyd høretab Audiogrammer

På audiogrammet vises et muligt forløb af knogler- og luftrørkurverne i tilfælde af en dyblydt høring. Det er slående, at høringsydelsen i det dybe frekvensområde er markant værre end i midten og til sidst i højfrekvensområdet, fra ca. 2000 Hertz, er gode høretjenester registreret.

Behandling: Hvad skal man gøre med dyb -lyder hørelse?

Skader på det indre øre er normalt uoprettelige. De beskadigede hårceller kan ikke gendannes, og behandling med et høreapparat er nødvendigt. For at behandle en dyblyd høring forårsaget af mellemøret, mindre indgreb eller implantater blive. Følgende gælder: Jo tidligere behandling er påbegyndt, jo bedre til resten af ​​høringen. Det tilrådes at forhindre høretab , før det kan forårsage permanent skade. En lav støjforurening og Reducer stress som muligt reducerer risikoen for hørselsnedsættelse.